Γέμισαν τα Σπάτα, επέστρεψαν και ο Πινέδα και ο Κάλενς

Γέμισαν τα Σπάτα, επέστρεψαν και ο Πινέδα και ο Κάλενς

Κώστας Τσίλης 14:01 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 18.10.2024

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ έδωσαν το παρών το πρωί και ο Πινέδα και ο Κάλενς, που ήταν και οι τελευταίοι διεθνείς που επέστρεψαν από τις εθνικές ομάδες

Από το απουσιολόγιο του κανονικού προγράμματος της προπόνησης της ΑΕΚ, ακόμα και σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει καταφέρει να σβήσει τα ονόματα του Ορμπελίν Πινέδα και του Άλεξ Κάλενς. Όμως έχει τεράστια σημασία για τον Αργεντινό τεχνικό, το γεγονός πως πλέον τόσο ο Μεξικανός όσο και ο Περουβιανός, είναι ξανά στα Σπάτα.

Ο Ριμπάλτα έχει μια σειρά από προτεραιότητες, πριν φτάσει στην κουβέντα με Αλμέιδα για μεταγραφές
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:12 - 18.10.2024

Ο Ριμπάλτα έχει μια σειρά από προτεραιότητες, πριν φτάσει στην κουβέντα με Αλμέιδα για μεταγραφές

Μόλις μια εβδομάδα έχει συμπληρώσει ο Ριμπάλτα στην θέση του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΑΕΚ και υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνει, πριν βάλει μαζί με τον Αλμέιδα στο τραπέζι τον μεταγραφικό σχεδιασμό

Τόσο ο Πινέδα όσο και ο Κάλενς έδωσαν το παρών το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Μάλιστα ο Περουβιανός πήγε στα Σπάτα παρόλο που έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Παρασκευής και σχεδόν δεν πρόλαβε να κοιμηθεί καθόλου. Βεβαίως ούτε ο Κάλενς, ούτε ο Πινέδα ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα. Κάτι που θα γίνει αύριο, στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πάντως αυτό που μετράει για τον Αλμέιδα, είναι πως πλέον έχει όλους τους παίκτες του στα Σπάτα. Και χωρίς κανένα πρόβλημα και καμία απουσία. Κάτι που σημαίνει πως ανάλογα με την εικόνα στην αυριανή τελευταία προπόνηση, θα είναι σε θέση να κάνει οποιαδήποτε επιλογή κρίνει, για το αγωνιστικό πλάνο του ματς με τον ΠΑΟΚ.