Τρομερό: Ένας Γεωργιανός διανομέας διέσχισε επτά χώρες με μηχανάκι για να παραδώσει τη σημαία της χώρας του ενόψει του Euro (vid)

Εθνική Γεωργίας

i

© PrtScr

Τρομερό: Ένας Γεωργιανός διανομέας διέσχισε επτά χώρες με μηχανάκι για να παραδώσει τη σημαία της χώρας του ενόψει του Euro (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:34 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 16.06.2024

Ένας διανομέας διέσχισε επτά χώρες με το μηχανάκι για χάρη της Εθνικής Γεωργίας κι «έκλεψε» την παράσταση.

Η Γεωργία ήταν η μεγάλη νικήτρια στον «τελικό» απέναντι στην Ελλάδα με φόντο την πρόκριση στο Euro, γράφοντας ιστορία.

Ο Κβαρατσχέλια και η παρέα του έκλεισαν τη θέση τους στα τελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα τους κόντρα στην Τουρκία (18/6, 19:00). Θυμίζουμε πως τον όμιλο συμπληρώνουν οι Εθνικές Πορτογαλίας και Τσεχίας.

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας Γεωργιανός διανομέας. Ο ίδιος φαίνεται πως δέχτηκε μία παραγγελία από τη... Γερμανία κι άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Όπως έγινε γνωστό, ο «ήρωας» της Γεωργίας έκανε τη διαδρομή Τιφλίδα - Ντίσελντορφ, διέσχισε επτά χώρες και κατέγραψε 4 χιλιάδες χιλιόμετρα με σκοπό να παραδώσει μία σημαία στην αποστολή.

Οι παίκτες του Βίλι Σανιόλ τον αποθέωσαν, έμειναν έκπληκτοι από αυτήν την ενέργεια κι έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Κβαρατσχέλια: «Όνειρο η συμμετοχή στο Euro, ήρθαμε να αφήσουμε το σημάδι μας»

Ενόψει και των υποχρεώσεων της Γεωργίας στο Euro, ο ηγέτης της ομάδας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA κι έδειξε πιο ανυπόμονος από ποτέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σταρ της Νάπολι:

«Το να αποτελούμε κομμάτι ενός τόσο σημαντικού τουρνουά ήταν το πιο μεγάλο όνειρο κάθε Γεωργιανού και για όλους εμάς που το πετύχαμε, εκείνη η ημέρα ήταν πιο ευτυχισμένοι.

Όμως δεν ήρθαμε εδώ μόνο για να συμμετέχουμε, θέλουμε να αφήσουμε το σημάδι μας στο Euro 2024 για να γράψουμε μία νέα σελίδα στην ιστορία. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν.

Ο Αλμέιδα και ο Ρόα δεν περίμεναν το Euro για να δουν τον Στρακόσια, αλλά...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:31 - 16.06.2024

Ο Αλμέιδα και ο Ρόα δεν περίμεναν το Euro για να δουν τον Στρακόσια, αλλά...

Είναι από τους σημαντικούς μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ ο Στρακόσια και η παρουσία του κάτω από τα δοκάρια στο ματς της Αλβανίας με την Ιταλία κινητοποίησε τον τεχνικό και τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ένωσης

Το ότι είμαι ηγέτης αυτής της ομάδας συνιστά μία πολύ μεγάλη ευθύνη και είμαι ευγνώμων που η δουλειά μου εκτιμάται. Είναι πολλοί οι Γεωργιανοί που θα μπορούσαν να γίνουν οι καλύτεροι παίκτες της χώρας.

Είναι χαρά για μένα το ότι συμμετέχω στο Euro 2024, αυτές είναι αξέχαστες στιγμές που θα τις θυμόμαστε για όλη τη ζωή μας».