Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου της Γεωργίας στο παιχνίδι με την Τουρκία (vid)

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου της Γεωργίας στο παιχνίδι με την Τουρκία (vid)

Δημήτρης Χούπης 11:46 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 20.06.2024

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Τιμούρ Κετσπάγια, ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου της Γεωργίας με την Τουρκία.

Η Γεωργία κατάφερε να γράψει ιστορία και να περάσει στο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας. Η ομάδα του Γουίλι Σανιόλ απέκλεισε την Ελλάδα στον τελικό των playoffs του Nations League και πέρασε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της, κάτι που έφερε τον ενθουσιασμό τους οπαδούς της ομάδας.

Στο πρώτο παιχνίδι της χώρας στο Euro 2024 κόντρα στην Τουρκία παρόλο που γνώρισε την ήττα, ο κόσμος της Γεωργίας το... έζησε για τα καλά αφού είδε την ομάδα τους να πετυχαίνει και το πρώτο γκολ της ιστορίας τους στη διοργάνωση.

Πριν από το παιχνίδι μάλιστα Τούρκοι και Γεωργιανοί ήρθαν σε σύγκρουση στις εξέδρες του Βεστφάλεν. Στο γήπεδο λοιπόν ήταν και ο θρύλος της Γεωργίας, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τη Γερμανία για να παρακολουθήσει από κοντά τα παιχνίδι της χώρας του.

Κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου μάλιστα ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση, που έβλεπε τη χώρα του να παίζει για πρώτη φορά σε Euro.