Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης «έκλεψε» το τρόπαιο του πρωταθλητή από την Τούμπα (vid)

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

i

© PrtScr

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης «έκλεψε» το τρόπαιο του πρωταθλητή από την Τούμπα (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:43 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 18.06.2024

Ο γνωστός ηθοποιός και φίλος του ΠΑΟΚ, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, προχώρησε σε μία απόπειρα... κλοπής του τροπαίου.

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ έκλεισε με ονειρικό τρόπαιο, με τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου να τα κάνουν όλα τέλεια στο φινάλε και να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση των playoffs, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προχώρησε σε ένα ακόμα χιουμοριστικό και εμπνευσμένο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω βίντεο, ο γνωστός ηθοποιός και φίλος του Δικεφάλου φαίνεται να παίρνει αθόρυβα το τρόπαιο από τα γραφεία της Μικράς Ασίας, ωστόσο μία υπάλληλος των γραφείων είναι αυτή που τον... προλαβαίνει στο 90΄και επιστρέφει την κούπα στη θέση της.

«Δεν το παίρνεις έτσι εύκολα...», έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε το βίντεο:

«Το όνομά του είναι Κίριλ, Κίριλ Ντεσπόντοφ!»

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα κι ένας από τους παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε αυτό το επίτευγμα, ήταν δίχως αμφιβολία ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε το «μπαμ» τον περασμένο Σεπτέμβρη κι «έντυσε» τον Βούλγαρο εξτρέμ στα «ασπρόμαυρα».

Ο ίδιος κατάφερε να κάνει τη διαφορά από το ξεκίνημα, «λύνοντας» τα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ειδικότερα το διάστημα που ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρισκόταν στα πιτς λόγω ενός τραυματισμού, ο 27χρονος πλάγιος επιθετικός άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα... μαλλιά και ηγήθηκε της προσπάθειας του ΠΑΟΚ.

Συνολικά με τον Δικέφαλο στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν μέτρησε 13 γκολ και 13 ασίστ σε 47 συμμετοχές.

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του Βούλγαρου δεν πέρασαν απαρατήρητες από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία μέσα από τα social media παρουσίασε ένα βίντεο-αφιέρωμα κι έγραψε χαρακτηριστικά: «Το όνομά του είναι Κίριλ, Κίριλ Ντεσπόντοφ!».