Γερεμέγεφ: «Έχουμε καλό πλάνο, χρειαζόμαστε τους βαθμούς»

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ

i

Intime

Γερεμέγεφ: «Έχουμε καλό πλάνο, χρειαζόμαστε τους βαθμούς»

Sportal newsroom 12:33 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 29.09.2024

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το βαθμολογικό ντέρμπι, απέναντι στην ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, αντιμετωπίσει την «Ένωση» στην «OPAP Arena» (Κυριακή 29/9,21:30) με σκοπό να πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας.

Ένας από τους πιο χρήσιμους παίκτες στο rotation του Ντιέγκο Αλόνσο, ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το παιχνίδι. Ο Σουηδός σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός έχει δουλέψει πολύ στο πλάνο και την τακτική, για αυτήν την απαιτητική έξοδο Πρωταθλήματος, κόντρα στην ΑΕΚ, τονίζοντας τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για βαθμούς.

Αναλυτικά η κύρια τοποθέτηση του Γερεμέγεφ στην κάμερα της εκπομπής «Sportshow» της Cosmote TV, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή στις 16:30:

«Eίναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω πως προπονηθήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα. Έχουμε ένα καλό πλάνο και πρέπει απλά να βγούμε στο γήπεδο και να βάλουμε τα δυνατά μας, γιατί σίγουρα χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς.

Πάντα τα ντέρμπι είναι έντονα. Η ΑΕΚ συνήθως αγωνίζεται ένας εναντίον ενός, μάχεται πολύ, διαθέτει καλούς παίκτες. Όπως είπα, αυτήν την εβδομάδα ήμασταν πολύ καλά. Το πλάνο που έχουμε μοιάζει καλό και τώρα χρειάζεται να βγούμε στο γήπεδο και να αποδείξουμε πράγματα στους εαυτούς μας».

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αποτελεί την εναλλακτική λύση του Φώτη Ιωαννίδη στη γραμμή κρούσης του Τριφυλλιού. Έχοντας ξεπεράσει στην ιεραρχία του rotation, του Ντιέγκο Αλόνσο, τον Αντράζ Σπόραρ.