Για έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Βντόβικ, γράφουν οι Πολωνοί
i

©Printscreen

Για έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Βντόβικ, γράφουν οι Πολωνοί

Κώστας Τσίλης 13:59 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 14.08.2024

Πολωνός δημοσιογράφος έφερε στο προσκήνιο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αριστερό μπακ Βντόβικ και από την Ένωση αντέδρασαν χωρίς κανένα σχόλιο

Η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ η κουβέντα για μεταγραφική ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ακόμα και στην χειμερινή αγορά, είναι ορθάνοιχτη. Για περισσότερους από έναν λόγους. 

Ο Πολωνός δημοσιογράφος Γιάκουμπ Σλιζέφσκι, έφερε σήμερα στο προσκήνιο, ενδιαφέρον της Ένωσης για τον συμπατριώτη του Μπαρτλομίε Βντόβικ. 

Πρόκειται για έναν 23χρονο αριστερό μπακ που παίζει στην Γιανγκελόνια και φέτος κάνει εξαιρετική σεζόν. Σε 14 παιχνίδια έχει οκτώ γκολ και έχει δώσει και δυο ασίστ. Και αυτό που έγραψαν οι Πολωνοί, είναι πως «υπάρχει από την ΑΕΚ ένα αρχικό ενδιαφέρον για τον Βντόβικ». Το συμβόλαιο του Πολωνού μπακ λήγει το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο αυτό που έχει ίσως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην υπόθεση, είναι αντίδραση της Ένωσης. 

Δεν επιβεβαίωσε κανένα απολύτως ενδιαφέρον τον Βντόβικ. Όμως δεν το διέψευσε κιόλας. Επί της ουσίας το άφησε χωρίς να το σχολιάσει, κάτι που ενδεχομένως να έχει την σημασία του. Άλλωστε είναι μια περίπτωση που και αγωνιστικά αλλά και ηλιακά, ταιριάζει σ' αυτό που ενδεχομένως θα ενδιαφέρει τον Ματίας Αλμέιδα και την ΑΕΚ