Για επαφές της ΑΕΚ με τον Κορέα, έγραψε ο Ντι Μάρτζιο

Χοακίν Κορέα

i

© IMAGO / Sportimage

Για επαφές της ΑΕΚ με τον Κορέα, έγραψε ο Ντι Μάρτζιο

Κώστας Τσίλης 02:39 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 06.07.2024

Μετά τους Αργεντινούς και ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, "τιτίβισε" για το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Αργεντινό επιθετικό της Ίντερ

Μέσα στα... μαύρα μεσάνυχτα ήρθε ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να ρίξει ακόμα περισσότερο νερό στον μύλο του σεναρίου περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Χοακίν Κορέα. Μετά τον Αργεντινό δημοσιογράφο που είχε αναφερθεί στο θέμα, τώρα ήρθε και ο Ιταλός που θεωρείται ένας από τους specialist στο κομμάτι των μεταγραφών, να προχωρήσει την υπόθεση ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα μ' όσα "τιτίβισε" ο Ντι Μάρτζιο, η ΑΕΚ θέλει τον Αργεντινό επιθετικό της Ίντερ και μάλιστα έχουν ξεκινήσει και οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές. Προφανώς εννοεί και με τον παίκτη, αλλά και με τους Νερατζούρι στους οποίους ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Χωρίς πάντως να δίνει κάποια άλλη λεπτομέρεια.

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Τι λένε στην ΟΥΕΦΑ για το χέρι του Κουκουρέγια και τι συμβαίνει με τη μάσκα του Εμπαπέ!
SPORTAL ORIGINALS

00:43 - 06.07.2024

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Τι λένε στην ΟΥΕΦΑ για το χέρι του Κουκουρέγια και τι συμβαίνει με τη μάσκα του Εμπαπέ!

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Παρασκευής! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Αμβούργο. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Βεβαίως έχει την σημασία του το δημοσίευμα αυτό, που πιθανότατα βάζει ακόμα περισσότερο... καπνό στην υπόθεση και μένει να φανεί αν όντως θα υπάρξει και... φωτιά στο τέλος. Πάντως όπως και να έχει πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, με πολύ υψηλά οικονομικά δεδομένα.