Για λίγα χιλιοστά ο Γκατσίνοβιτς, γλίτωσε ζημιά σαν του Ελίασον
i

Ο τραυματισμός του Γκατσίνοβιτς/intime

Για λίγα χιλιοστά ο Γκατσίνοβιτς, γλίτωσε ζημιά σαν του Ελίασον

Κώστας Τσίλης 14:36 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 14.08.2024

Πολύ τυχερός στάθηκε ο Γκατσίνοβιτς καθώς το μαρκάρισμα του Μπατάιγ στο χθεσινό ματς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ θα μπορούσε να του είχε κοστίσει ίσως και ολόκληρη την σεζόν

Σαν ελατήριο πετάχτηκαν όλοι από τον πάγκο της ΑΕΚ στο τάκλιν του Μπατάιγ πάνω στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ενώ ο διαιτητής έβγαλε χωρίς δεύτερη την απευθείας κόκκινη. Το μαρκάρισμα προφανώς και ήταν αντιαθλητικό αλλά και ο ορισμός της αποβολής. Όμως λίγο έλειψε να στοιχίσει στον Γκατσίνοβιτς ακόμα και μεγάλο κομμάτι της σεζόν. 

Τώρα η ΑΕΚ δεν αρκεί να παίξει με το «ποντίκι», πρέπει να το «φάει» κιόλας
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

01:14 - 23.08.2023

Τώρα η ΑΕΚ δεν αρκεί να παίξει με το «ποντίκι», πρέπει να το «φάει» κιόλας

Η ΑΕΚ που σπανίως δεν σκοράρει έκανε την ζωή της δύσκολη στην Αμβέρσα και τώρα στη ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πρέπει όχι απλώς να είναι καλύτερη, αλλά και πολύ πιο αποτελεσματική για να μπορέσει να κουνήσει το «σεντόνι». Γράφει ο Κώστας Τσίλης.

Με τον τρόπο που ο παίκτης της Αντβέρπ πήγε πάνω στον αστράγαλο του Σέρβου χαφ, δεν ήθελε πολύ για να του προκαλέσει τεράστια ζημιά. Μάλιστα αυτό που έλεγε ο Γκατσίνοβιτς στους συμπαίκτες του ήταν, πως αν δεν είχε προλάβει για λίγα χιλιοστά να σηκώσει το πόδι του από το έδαφος, σίγουρα θα του το είχε σπάσει. 

Έγινε αρκετή συζήτηση και στα αποδυτήρια και στην επιστροφή στην Αθήνα για την συγκεκριμένη φάση. Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν την φάση πέρυσι στην Τρίπολη, που έσπασε το πόδι του ο Νίκλας Ελίασον. Είχε αρκετές ομοιότητες ο τρόπος που πήγε ο αντίπαλος πάνω στον αστράγαλο του Γκατσίνοβιτς. Αλλά ο Σέρβος χαφ γλίτωσε την σοβαρή ζημιά για λίγα εκατοστά. Σε αντίθεση με τον Ελίασον.