Για να «χτίσει» νέο σερί στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, για την έκπληξη ο Ατρόμητος

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

i

©intime

Για να «χτίσει» νέο σερί στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, για την έκπληξη ο Ατρόμητος

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:25 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και να πάρει τους τρεις βαθμούς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (17/12, 20:30).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής (17/12, 20:30) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να σηκώσει κεφάλι ψηλά μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη το βράδυ της Πέμπτης (14/12) από την Μακάμπι Χάιφα με 2-1 και να «χτίσει» νέο σερί στη Super League. Στο πρωτάθλημα το τριφύλλι προέρχεται από την εντός έδρας νίκη από τον ΟΦΗ με 4-0. 

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-1. Οι Περιστεριώτες έχουν παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο της ομάδας, μετά την απόλυση του Κρις Κόλμαν. 

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Βέργος, Βαλένσια.

Το παιχνίδι, φυσικά, υπενθυμίζουμε πως διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά την απόφαση της κυβέρνησης λόγω των φαινομένων βίας στον αθλητισμό.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας - Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ - Κούντε, Κούεν, Έντερ - Ρομπάιγ, Βαλένσια, Καμαρά

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι - Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Χουάνκαρ - Τσέριν, Βιλένα, Μπερνάρ - Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης