Για νέα πρόταση της Μοντερέι προς την ΑΕΚ για τον Πινέδα, γράφουν οι Μεξικανοί

Για νέα πρόταση της Μοντερέι προς την ΑΕΚ για τον Πινέδα, γράφουν οι Μεξικανοί

Κώστας Τσίλης 20:10 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 16.08.2024

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Μεξικό και Αργεντινοί, η Μοντερέι έχει επανέλθει και πιέζει για να αποκτήσει τον χαφ της Ένωσης, με νέα πρόταση.

Μπορεί να έχει να κάνει με τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Ευρώπη και το πρόσφορο έδαφος που ενδεχομένως αυτή δημιουργεί ή να είναι απλώς η επιμονή της Μοντερέι. Ή και τα δυο μαζί. Πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο από το Μεξικό, όσο και από την Αργεντινή, η Μοντερέι έχει επιστρέψει δριμύτερη στην κυνήγι του Ορμπελίν Πινέδα. Και "πιέζει για να τον αποκτήσει" όπως έγραψε το Super Deportivo.

Καμία απόφαση Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ εν θερμώ, αλλά τα πάντα στο τραπέζι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:02 - 16.08.2024

Καμία απόφαση Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ εν θερμώ, αλλά τα πάντα στο τραπέζι

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος, αναμένεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, θα μιλήσει μ' όλους μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα πάρει τις αποφάσεις του, αλλά όχι με βιασύνη και εν θερμώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Μεξικανοί μετά την απόρριψη των δυο προτάσεων που έχουν κάνει για τον Πινέδα, επέστρεψαν κάνοντας μια τρίτη πρόταση προς την ΑΕΚ. Ενώ το ρεπορτάζ σημειώνει, πως ο Μεξικανός χαφ έχει προτεραιότητα να επιστρέψει στην πατρίδα του και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση. Επανήλθε δηλαδή η ρητορική που υπήρχε από τους Μεξικανούς στις αρχές του Αυγούστου.