Για οριστική συμφωνία του Λαμέλα με την ΑΕΚ, γράφει και ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο

Έρικ Λαμέλα

i

© xAntonioxPozox/xPRESSINPHOTOx (ΙΜΑGO)

Για οριστική συμφωνία του Λαμέλα με την ΑΕΚ, γράφει και ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο

Κώστας Τσίλης 08:28 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 13.07.2024

Από την Αργεντινή πλέον "σκάνε" συνεχώς δημοσιεύματα σχετικά με την Ένωση και τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή, ακόμα και από τους πιο έγκυρους ρεπόρτερ, με την ΑΕΚ πάντως να επιμένει πως δεν υπάρχει ακόμα τίποτα

Μπορεί ακόμα από την ΑΕΚ να μην έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση σχετικά με μεταμεσονύχτιο δημοσίευμα Αργεντινού ρεπόρτερ για συμφωνία με τον Έρικ Λαμέλα. Και μάλιστα περισσότερο με το "δεν υπάρχει τίποτα" αντιμετωπίζει από την Ένωση. Χωρίς πάντως να διαψεύδει ενώ θα μπορούσε. Παρόλα αυτά από την Αργεντινή έρχονται πλέον συνεχώς σχετικές αναφορές, με τον ίδιο ακριβώς παρονομαστή. Για συμφωνία της ΑΕΚ με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή, για τριετές συμβόλαιο.

Ακόμα και ο πιο έγκυρος ίσως απ' όλους σε ζητήματα μεταγραφικά, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, έγραψε πως "ο Λαμέλα θα είναι ο νεος παίκτης της ΑΕΚ, καθώς έχει υπάρξει συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2027". Ακόμα και στο Μεξικό υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα για την υπόθεση. Και μένει πλέον να φανεί αν η ΑΕΚ θα επιβεβαιώσει.