Για την υπέρβαση ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ανεβασμένο Παναθηναϊκό

Για την υπέρβαση ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ανεβασμένο Παναθηναϊκό

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:28 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης (21/1, 19:30) για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί το απόγευμα της Κυριακής (21/1, 19:30) στη Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης, για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ είναι με τη ψυχολογία στα ύψη, καθώς πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (7-6) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού και μαζί την  πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός είχε έρθει ισόπαλος με 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ, έχοντας 41 πόντους. 

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ντραγκόφσκι, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Βόλου χάρη στο γκολ του Χουάν Μιριτέλο στις καθυστερήσεις και ανέβηκε στην 6η θέση της κατάταξης με 26 βαθμούς. 

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Πίτσου, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν - Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς - Ζέκα, Κώτσιρας, Μπερνάρ - Μαντσίνι, Σπόραρ, Αϊτόρ

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης - Γκαρθία, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Μουνάφο, Γκος - Καλτσάς, Ζουγλής, Κρέσπι - Μάντζης.