Για τον Αλμέιδα η ΑΕΚ έχει... ντέρμπι τη Δευτέρα
i

Ματίας Αλμέιδα / © Intime

Για τον Αλμέιδα η ΑΕΚ έχει... ντέρμπι τη Δευτέρα

Κώστας Τσίλης 20:55 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 20.08.2024

Ο Αλμέιδα δεν θέλει οι παίκτες του να παρασυρθούν απ' ότι έγινε την Πέμπτη (9/2) στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και να πέσουν σε παγίδα στο ματς της Δευτέρας (13/2) με τον Λεβαδειακό.

Όποιος νομίζει πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν είχε πλήρη επίγνωση για την σημασία που είχε και για το κλαμπ και για τον κόσμο, ο ημιτελικός της περασμένης Πέμπτης απέναντι στον Ολυμπιακό, πλανάται πλάνην οικτράν. 

Εξ ου και ο τεχνικός της ΑΕΚ το έζησε το ματς με μεγαλύτερη ένταση από κάθε άλλο φετινό και πανηγύρισε με ξέσπασμα και τα τρία γκολ. Όμως ο Αλμέιδα έχει επίσης επίγνωση και πόσο μεγάλη παγίδα μπορεί να αποτελέσει για τους παίκτες του, όλο αυτό που έζησαν την περασμένη Πέμπτη. 

Ο Αργεντινός τεχνικός ξέρει καλά πως η ΑΕΚ έχει ακόμα μπροστά της πολύ δρόμο. Και δύσβατο. Γι αυτό και απαγορεύεται είτε να χαλαρώσει, είτε να μείνει στις δάφνες ενός κερδισμένου ντέρμπι, είτε να θεωρήσει πως θα βρει μπροστά της ένα εύκολο παιχνίδι. 

Ζούλιο Σέζαρ στο Sportal: «Είδα αυτή την εικόνα και έτσι αποφάσισα να κάνω τατουάζ τον Δικέφαλο Αετό»
ΑΕΚ

10:07 - 11.02.2023

Ζούλιο Σέζαρ στο Sportal: «Είδα αυτή την εικόνα και έτσι αποφάσισα να κάνω τατουάζ τον Δικέφαλο Αετό»

Ο Ζούλιο Σέζαρ μίλησε στο Sportal για το τατουάζ που έκανε στην πλάτη με τον Δικέφαλο Αετό, την αγάπη του για την ΑΕΚ αλλά και την σκέψη να ταξιδέψει στην Αθήνα για να πάει στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια όχι μόνο για επίσκεψη

Για τον Αλμέιδα ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του ματς της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό, είναι να περάσει στους ποδοσφαιριστές του αυτό ακριβώς το μήνυμα. Και ξεκίνησε να το κάνει ήδη από τη σημερινή προπόνηση. 

Είναι πολύ σημαντικό για τον Αργεντινό τεχνικό, να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του το ματς της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, σαν να είναι και αυτό ένα... ντέρμπι. Η αλήθεια είναι βέβαια πως σ' αυτό το κομμάτι, δεν έχει μέχρι τώρα κάποιο παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του. Ειδικά μέσα στην Opap Arena, δεν έχει υπάρξει ματς, που οι ποδοσφαιριστές του να το υποτιμήσουν. Ούτε καν τα δυο του κυπέλλου με την Κηφισιά και τον Πανσερραϊκό. 

Ωστόσο ο Αλμέιδα είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιράνθρωπος, που ξέρει πως είναι πολύ εύκολο το μυαλό να... παρασυρθεί. Ειδικά μετά από μια σημαντική νίκη σ' ένα ντέρμπι

Και ακόμα και αν δεν έχει συμβεί καμία φορά φέτος, ο Αργεντινός τεχνικός έχει ρίξει πολύ βάρος στην δουλειά που θα κάνει μέχρι και το παιχνίδι της Δευτέρας, προκειμένου να μην συμβεί  ούτε και αυτή την φορά.