Για τον Starman: Το συγκινητικό video για το Παναθηναϊκός - Τσέλσι, αφιερωμένο στον Μπάλντοκ

Φωτογραφία από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ενόψει του ματς με την Τσέλσι.

Για τον Starman: Το συγκινητικό video για το Παναθηναϊκός - Τσέλσι, αφιερωμένο στον Μπάλντοκ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 11:00 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 24.10.2024

Η ανάρτηση - αφιέρωση στον Τζορτζ Μπάλντοκ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στη video - προαναγγελία του αγώνα με τους Λονδρέζους. Το σημειολογικό σκηνικό του Αστεροσκοπείου Αθηνών και η αφίσα για τον Starman.

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πράσινων να συνεχίζονται, όμως το μυαλό όλων βρίσκεται στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Το κενό που άφησε η απώλεια του 31χρονου αμυντικού είναι δυσαναπλήρωτο. Ό,τι συμβαίνει, κινείται γύρω από τον Starman, όπως ήταν ο χαρακτηρισμός που τον συνόδευε όταν αγωνιζόταν στην Αγγλία.

Την Τετάρτη, ημέρα που έγιναν οι συνεντεύξεις Τύπου και οι τελευταίες προπονήσεις Παναθηναϊκού και Τσέλσι ενόψει του παιχνιδιού για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League, ο χώρος του ΟΑΚΑ φιλοξένησε posters αφιερωμένα στον Μπάλντοκ.

Το poster του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Τσέλσι, στο ΟΑΚΑ, αφιερωμένο στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

«There’s a Starman waiting in th3 2ky» είναι η κεντρική αναφορά. «Υπάρχει ένας Starman που περιμένει στον ουρανό». Με το λατινικό «e» να έχει αντικατασταθεί από το «3» και το αντίστοιχο «s» από το «2», ώστε να σχηματίζεται ο αριθμός «32». Αυτός που φορούσε ο Μπάλντοκ στη φανέλα του...

Στη video - προαναγγελία του αγώνα με τους Λονδρέζους, στα social media, ο Παναθηναϊκός τοποθέτησε ως background το Αστεροσκοπείο Αθηνών. Με την αφίσα να βρίσκεται σε περίοπτη θέση και το απόσπασμα να «ντύνεται» με μία συγκινητική μελωδία. Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει αφιερώσει όλη τη χρονιά στον Μπάλντοκ. Κάθε αγώνας θα αποτελεί φόρος τιμής στον εκλιπόντα. Το Τριφύλλι πενθεί, αλλά είναι υποχρεωμένο να συνεχίσει...

Μετά τους αγώνες με την Τσέλσι για το Conference League και τον Άρη για τη Stoiximan Super League, σύσσωμος ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Μίλτον Κέινς της Αγγλίας για το τελευταίο «αντίο» στον Starman, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία των Πράσινων, οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν μία, αδιανόητα, δύσκολη κατάσταση.