Κοντά στην Κρουζ Αζούλ ο Γιακουμάκης

Γιώργος Γιακουμάκης & Δημήτρης Πέλκας

i

©Intime

Κοντά στην Κρουζ Αζούλ ο Γιακουμάκης

Δημήτρης Χούπης 09:06 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 02.06.2024

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται κοντά στο νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του, όντας μια... ανάσα από τη μεταγραφή του στην Κρουζ Αζούλ.

Κοντά σε ομάδα έκπληξη είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Έλληνας επιθετικός μετά την Ατλάντα Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι βρίσκεται μια... ανάσα από τη μεταγραφή του στην Κρουζ Αζούλ.

Η ομάδα από το Μεξικό είχε χτυπήσει την «πόρτα» του αμερικανικού συλλόγου, κάνοντας δυο προτάσεις για τον διεθνή φορ. Το πρόβλημα στο σκοράρισμά της, έφερε την αναζήτηση για έναν νέο επιθετικό και το όνομα του Γιακουμάκη μπήκε στη λίστα της ομάδας.

Και όπως φαίνεται θα τον κάνει δικό της. Στην αρχή η πρόταση της Κρουζ Αζούλ ήταν στα έξι εκατομμύρια ευρώ, την οποία όμως απέρριψε η Ατλάντα. Ωστόσο η μεξικάνικη ομάδα προχώρησε σε νέα πρόταση δέκα εκατομμυρίων ευρώ, η οποία εκτός απροόπτου θα είναι και η... τυχερή μιας και ο παίκτης βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης υπενθυμίζεται ότι τη φετινή χρονιά κατάφερε να ξεπεράσει τον Λιονέλ Μέσι και να βγει ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης στο MLS. Ο Έλληνας επιθετικός συγκεκριμένα συνολικά πήρε το 45,78% των ψήφων, ενώ ο Αργεντινός σταρ μόλις το 27,28%.

Ο διεθνής επιθετικός με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ βρήκε δίχτυα 17 φορές σε 27 συμμετοχές, με αποτέλεσμα να περάσει σε ψήφους τον Λίο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ακόμα ο Έλληνας φορ έχει αγωνιστεί σε Σέλτικ, Φένλο, Πλατανιά, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Γκόρνικ Ζάμπζε.