Η Μπάγερν «ονειρεύεται» τον Γιαμάλ κι ετοιμάζει πρόταση στη Μπαρτσελόνα

Λαμίν Γιαμάλ

i

© PrtScr

Η Μπάγερν «ονειρεύεται» τον Γιαμάλ κι ετοιμάζει πρόταση στη Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 13:35 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 22.07.2024

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο της το παιδί «θαύμα» της Ισπανίας, Λαμίν Γιαμάλ.

Τον Λαμίν Γιαμάλ ζηλεύει η όλη ποδοσφαιρική Ευρώπη. Η ικανότητα αυτού του 17χρονου ποδοσφαιριστή δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει τους πάντες. Η Μπαρτσελόνα φροντίζει το στολίδι της και το έχει μακριά από τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια, με τα 200 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας της, αλλά προκαλεί τον φθόνο πολλών από αυτούς, όπως και η περίπτωση της Μπάγερν Μονάχου.

Στη Βαυαρία εδώ και καιρό αναζητούν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Ένας ποδοσφαιριστής που είναι ικανός να εκπλήξει στα άκρα όχι μόνο για την ταχύτητα, αλλά και για την ποιότητα του. Οι εξτρέμ των Βαυαρών δεν έχουν τους τεχνικούς πόρους του Λαμίν Γιαμάλ και γι' αυτό οι Γερμανοί έχουν σε πρώτο πλάνο τον Ισπανό αστέρα.

Απίστευτο: Η Μπαρτσελόνα παίρνει τραπεζικό δάνειο για να «κλείσει» τον Νίκο Γουίλιαμς!
LA LIGA

18:19 - 21.07.2024

Απίστευτο: Η Μπαρτσελόνα παίρνει τραπεζικό δάνειο για να «κλείσει» τον Νίκο Γουίλιαμς!

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε θέση να δώσει το χρηματικό ποσό που χρειάζεται για να καλύψει τη ρήτρα του Νίκο Γουίλιαμς, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα παρατήσει την εν λόγω υπόθεση...

Ο Αλφόνσο Ντέιβις ήταν ένας από τους παίκτες που κλήθηκαν να έχουν αυτόν τον ρόλο, αλλά έχει απογοητεύσει . Ο επίτιμος πρόεδρος της ΜπάγερνΟύλι Χόινες, απέκλεισε την ανανέωσή του για το ποσό που ζητά και το 2025 θα μείνει ελεύθερος , με πιθανό προορισμό το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Χόινες ήταν πολύ ξεκάθαρος με τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί με τον Καναδό: «Θα θέλαμε ο Ντέιβις να κάνει το ίδιο με τον Γιαμάλ, με την επιλογή να πάει δεξιά ή αριστερά».

Το φαινόμενο «Γιαμάλ» είχε μεγάλο αντίκτυπο και η Μπάγερν βλέπει πώς δεν είναι σε θέση να χτίσει μια ομάδα τόσο ισχυρή όσο αυτή που κέρδισε το τελευταίο Champions League υπό τον Χάνσι Φλικ. Η οικονομική της δύναμη δεν ήταν αρκετή μέχρι στιγμής, ωστόσο θα παλέψει για την απόκτηση του νεαρού αστέρα.