Γιαμάλ: «Ήμουν θυμωμένος με τον εαυτό μου απέναντι στην Αλαβές, απαιτώ περισσότερα από εμένα»
i

©imago

Γιαμάλ: «Ήμουν θυμωμένος με τον εαυτό μου απέναντι στην Αλαβές, απαιτώ περισσότερα από εμένα»

Sportal newsroom 23:23 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 08.10.2024

Ο Λαμίν Γιαμάλ σε δηλώσεις που έκανε σχολίασε ότι η εμφάνισή του απέναντι στην Αλαβές δεν ήταν καλή, τονίζοντας πως ήταν θυμωμένος με τον εαυτό του αφού απαιτεί περισσότερα από τον ίδιο.

Ο Λαμίν Γιαμάλ αποτελεί έναν από τους καλύτερος παίκτες της ηλικίας του αλλά και τους πιο φορμαρισμένους στον κόσμο. Ο ίδιος μάλιστα έχει πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό του, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιθετικός τόνισε ότι αφότου βγήκε αλλαγή τόνισε ότι δεν ήταν ικανοποιημένος με την εικόνα του εκείνη την ημέρα και ο θυμός που έδειξε ήταν κυρίως με τον εαυτό του. «Δεν ήμουν χαρούμενος με τον εαυτό μου στο παιχνίδι απέναντι στην Αλαβές.

O Γιαμάλ στα χνάρια των Μέσι και Μπέλιγχαμ με την νέα του συμφωνία στην Adidas
REST OF THE WORLD

12:18 - 08.10.2024

O Γιαμάλ στα χνάρια των Μέσι και Μπέλιγχαμ με την νέα του συμφωνία στην Adidas

Το αστέρι της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα του θρύλου των «μπλαουγκράνα», Λιονέλ Μέσι, αλλά και του επίσης σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιγχαμ. Δεν πρόκειται όμως αυτή τη φορά για κάποια επίδοση στο γήπεδο, αλλά για μία μεγάλη συμφωνία με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών.

Θα μπορούσα να τα είχα πάει καλύτερα. Απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου. Ο θυμός είχε να κάνει με εμένα, με το πως έπαιξα και όχι με την αντικατάστασή μου. Είπα στον Φλικ πως θύμωσα με εμένα», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του νεαρού.

Ο οποίος μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει σχεδόν τα περσινά του νούμερα. Πιο αναλυτικά, την περασμένη σεζόν είχε έξι γκολ και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος έχει ήδη πέντε γκολ και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα το καλοκαίρι στο Euro βγήκε στην κορυφαία ενδεκάδα της διοργάνωσης, ενώ στην πορεία της Ισπανίας μέχρι την κατάκτηση είχε ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.