Επικός Γιαμάλ: «Έφερα τα μαθήματά μου για να διαβάζω στο Euro - Θα συμμετέχω online κι ελπίζω να μην εκνευριστεί η δασκάλα»

Λαμίν Γιαμάλ

i

© PrtScr

Επικός Γιαμάλ: «Έφερα τα μαθήματά μου για να διαβάζω στο Euro - Θα συμμετέχω online κι ελπίζω να μην εκνευριστεί η δασκάλα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:40 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 12.06.2024

Ο Λαμίν Γιαμάλ θα δώσει το «παρών» στο Euro με την Εθνική Ισπανίας και παράλληλα θα διαβάζει τα μαθήματά του.

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης πλησιάζει. Το Euro 2024 θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας (14 Ιουνίου - 14 Ιουλίου) και σε αυτό θα λάβουν μέρος σπουδαίες ομάδες, αλλά και κάποιοι σούπερ σταρ που θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους.

Ένας από αυτούς θα είναι και ο Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος κλήθηκε κανονικά στην 26άδα της Εθνικής Ισπανίας, διότι θεωρείται ένας εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών της «Φούρια Ρόχα».

Μάλιστα, ο ίδιος αναμένεται να γίνει ο νεότερος ποδοσφαιριστής που θα παίξει στο τουρνουά. Ο 16χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Ισπανία και στο Champions League, με αποτέλεσμα να κληθεί για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση με το εθνόσημο. Ο νεαρός την πρώτη του σεζόν με την ομάδα των «μπλαουγκράνα» βρήκε δίχτυα επτά φορές και μοίρασε επτά ασίστ, αφήνοντας… υποσχέσεις.

Εκτός από τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις, ο Γιαμάλ είναι ταυτόχρονα και μαθητής σχολείου. Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, ο «μικρός» μίλησε για το... βαρύ φορτίο που θα κουβαλήσει στα γήπεδα της Γερμανίας, αναφερόμενος στα μαθήματα που έχει να κάνει, ενώ πρόσθεσε ότι θα δίνει το «παρών» και σε online μαθήματα, ελπίζοντας να μην... εκνευριστεί η δασκάλα του.

«Έφερα τα μαθήματα μου εδώ στο EURO 2024 διότι βρίσκομαι στο τέταρτο έτος. Έχω και online μαθήματα τα οποία πηγαίνουν καλά. Ελπίζω να μην εκνευριστεί μαζί μου η δασκάλα», ανέφερε μεταξύ άλλων.