Ο Βασιλιάς της Ισπανίας έπαθε «σοκ» όταν έμαθε την ηλικία του Γιαμάλ (vid)

Το «σοκ» του Βασιλιά

i

© PrtScr

Ο Βασιλιάς της Ισπανίας έπαθε «σοκ» όταν έμαθε την ηλικία του Γιαμάλ (vid)

Sportal newsroom 10:34 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 21.06.2024

Ο Λαμίν Γιαμάλ αποκάλυψε την ηλικία του στον Βασιλιά της Ισπανίας, τον Φίλιππο τον έκτο και τον... τρέλανε.

Η Ισπανία «καθάρισε» από νωρίς την υπόθεση πρόκριση, αφού μετά την άνετη νίκη επί της Κροατίας στην πρεμιέρα, πανηγύρισε το τρίποντο και κόντρα στο... φάντασμα της Ιταλίας με 1-0 αντί για 3-0, που θα ήταν ένα πιο δίκαιο σκορ βάσει της εικόνας της αναμέτρησης.

Το αυτογκόλ του Καλαφιόρι ήταν αυτό που χάρισε την πρόκριση στα νοκ άουτ στη «φούρια ρόχα» και ο Ντοναρούμα ήταν αυτός που γλίτωσε τη «σκουάντρα ατζούρα» από ένα μεγαλύτερο σκορ.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Βασιλιάς της Ισπανίας, Φίλιππος ο έκτος, συνεχάρη τους παίκτες της Λουίς Ντε Λα Φουέντε στα αποδυτήρια και δεν μπορούσε να πιστέψει την ηλικία του Λαμίν Γιαμάλ. Ο μικρός έχει... τρελάνει ήδη τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τα κατορθώματά του, τόσο με την Μπαρτσελόνα όσο και με την Εθνική Ισπανίας, παρότι είναι μόλις 16 ετών.

Μάλιστα, όπως διαπιστώνεται από το παρακάτω βίντεο, όταν ο ίδιος αποκάλυψε την ηλικία του στον Βασιλιά, εκείνος... τρελάθηκε και φάνηκε να μην πιστεύει σε αυτό που άκουσε.

Ντε Λα Φουέντε: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από την Ισπανία στο Euro»

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ντε Λα Φουέντε, αποθέωσε τους παίκτες του κι αποκάλεσε την ομάδα του κορυφαία σε αυτό το Euro.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι περήφανος για τον τρόπο που κερδίσαμε την ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ήμασταν ανώτεροι και δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ιταλία. Το έχω πει και παλαιότερα και θα το ξαναπώ γιατί το πιστεύω: δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη δική μας, αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ταπεινότητα. Ακόμη δεν πετύχαμε κάτι, δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Δεν θα σταματήσω ποτέ να… διαφημίζω τα εγχώρια προϊόντα μας, έχουμε στα χέρια μας μια καταπληκτική γενιά ποδοσφαιριστών. Η Ιταλία έδειξε τέτοια εικόνα λόγω του δικού μας υψηλού επιπέδου».