Ο Πικέ εκπλήσσει τους πάντες: Ο Γιαμάλ μπαίνει και επίσημα στο Kings League!

Λαμίν Γιαμάλ

i

PrtScr

Ο Πικέ εκπλήσσει τους πάντες: Ο Γιαμάλ μπαίνει και επίσημα στο Kings League!

Κώστας Τόπας 10:03 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 08.09.2024

Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ εντάχθηκε στο Kings League, όπως ανακοίνωσε ο Ζεράρ Πικέ.

Το Kings League, το οποίο ξεκίνησε ο Ζεράρ Πικέ, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, επέστρεψε με νέα σεζόν και η επιστροφή δεν ανακοινώθηκε με σεμνό τρόπο, αλλά μάλλον με μεγάλο και απροσδόκητο τρόπο.

Συγκεκριμένα, η επιστροφή του Kings League ανακοινώθηκε ξανά πριν από λίγες μέρες με τη δημοσιοποίηση ενός teaser. με πρωταγωνιστή έναν άγνωστο. Οι διαφημίσεις άρχισαν να διαδίδονται σε όλες τις περιοχές, πριν αποκαλυφθεί ο... άγνωστος.

Κι αυτός ο άγνωστος δεν ήταν άλλος πέρα από τον αστέρα της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος εντάχθηκε επίσημα στη Kings League και μέσω ενός βίντεο έστειλε ένα μήνυμα και είπε: «Εδώ ξεκινά η σεζόν 2024-2025, από το Kings League, ας παίξουμε».

Από την πλευρά της, η ισπανική εφημερίδα «Marca» ανέφερε στο ρεπορτάζ της ότι ο ρόλος που θα παίξει ο νεαρός Ισπανός παίκτης στη Kings League δεν είναι ακόμη γνωστός και όλοι θα πρέπει να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα για να μάθουν τι ακριβώς θα κάνει ο σταρ της Μπαρτσελόνα στο Kings League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή η Λαμίν Γιαμάλ συμμετέχει με την εθνική Ισπανίας στη διακοπή των πρωταθλημάτων και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ελβετία το βράδυ της Κυριακής (08/09, 21:45) στους αγώνες του δεύτερου γύρου του Nations League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!