Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «υποκλίθηκε» στον Γιαμάλ: «Εγώ και ο Μέσι δεν τα κάναμε αυτά στην ηλικία του»

Λαμίν Γιαμάλ

i

© Imago

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «υποκλίθηκε» στον Γιαμάλ: «Εγώ και ο Μέσι δεν τα κάναμε αυτά στην ηλικία του»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:34 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:34 - 20.09.2024

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, γνώρισε την αποθέωση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις το καλοκαίρι, οι οποίες οδήγησαν στην κατάκτηση του Euro, ο Λαμίν Γιαμάλ συνεχίζει από εκεί που το άφησε, κάνοντας... πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην εκκίνηση της φετινής σεζόν. Ο μικρός μετράει ήδη τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ σε μόλις έξι εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Champions League, αφήνοντας υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας.

Τα εντυπωσιακά του πεπραγμένα μάλιστα δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τον σούπερ σταρ της Αλ Νασρ και θρύλο του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θέλησε να τον αποθεώσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Βλέπω πολύ ταλέντο και μεγάλη ποιότητα στον Λαμίν Γιαμάλ. Ελπίζω να μην έχει κανένα πρόβλημα στο μέλλον και πιστεύω ότι θα είναι ένας από τους καλύτερους αυτής της γενιάς, σίγουρα. Εγώ και ο Μέσι δεν τα κάναμε αυτά όταν ήμασταν 17 ετών. Οι επιλογές του είναι εξαιρετικές. Πιστεύω ότι έχει μεγάλες δυνατότητες… Για να δούμε, αν θα τα καταφέρει. Πιστεύω ότι θα το κάνει, θα τα καταφέρει».

«Ο Λαμίν Γιαμάλ μπορεί να φτάσει τον Μέσι»

Η Μπαρτσελόνα πέρασε πριν μερικά 24ωρα κι από την έδρα της Χιρόνα, επικρατώντας με 4-1 και κάνοντας το 5/5 στο πρωτάθλημα. Ο Λαμίν Γιαμάλ έβαλε την υπογραφή του ξανά, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές, ενώ στη συνέχεια γνώρισε την αποθέωση από το αντίπαλο «στρατόπεδο».

Στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, ο τεχνικός της Χιρόνα, Μίτσελ, αναφέρθηκε στη βαριά ήττα και μεταξύ άλλων έκανε ειδική αναφορά στον σούπερ σταρ των Καταλανών.

«Ο Λαμίν είναι ένας παράγοντας που κάνει τη διαφορά. Για μένα είναι ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στα 17 του χρόνια.Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι μετά τον Μέσι θα ερχόταν άλλος, αλλά ελπίζω ότι ο Λαμίν θα συνεχίσει να βελτιώνεται γιατί είναι παίκτης που μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά.