«Ο Λαμίν Γιαμάλ μπορεί να φτάσει τον Μέσι»
i

© Imago

«Ο Λαμίν Γιαμάλ μπορεί να φτάσει τον Μέσι»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:02 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 16.09.2024

Ο τεχνικός της Χιρόνα, Μίτσελ, αποθέωσε τον Γιαμάλ κι ανέφερε πως μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Λιονέλ Μέσι κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε κι από την έδρα της Χιρόνα, επικρατώντας με 4-1 και κάνοντας το 5/5 στο πρωτάθλημα. Ο Λαμίν Γιαμάλ έβαλε την υπογραφή του ξανά, βρίσκοντα δίχτυα δύο φορές, ενώ στη συνέχεια γνώρισε την αποθέωση από το αντίπαλο «στρατόπεδο».

Στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, ο τεχνικός της Χιρόνα, Μίτσελ, αναφέρθηκε στη βαριά ήττα και μεταξύ άλλων έκανε ειδική αναφορά στον σούπερ σταρ των Καταλανών.

«Ο Λαμίν είναι ένας παράγοντας που κάνει τη διαφορά. Για μένα είναι ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στα 17 του χρόνια.Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι μετά τον Μέσι θα ερχόταν άλλος, αλλά ελπίζω ότι ο Λαμίν θα συνεχίσει να βελτιώνεται γιατί είναι παίκτης που μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να «δέσει» για πάντα τον Γιαμάλ με αστρονομικό συμβόλαιο

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής έχει αρχίσει δυναμικά τη φετινή σεζόν καθώς σε πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει ήδη τρία γκολ και τέσσερις ασίστ. Η διοίκηση των Καταλανών σκέφτεται ήδη το μέλλον και θέλει να τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο.

Η ιδέα, και αυτό είναι κάτι που είχε ήδη συζητηθεί στην προηγούμενη ανανέωση, είναι να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο όταν κλείσει τα 18 μέχρι το 2030. Και με οικονομικούς όρους ανάλογα με την αξία του ποδοσφαιριστή και την απόδοση που προσφέρει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από μερικές ημέρες, η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει 250 ​​εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα ακούσει προσφορές για τον σταρ της.