Η αποκάλυψη του Γιαμάλ στη Marca: «Ο Εμπαπέ μου ζήτησε τη φανέλα μου μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία»

Λαμίν Γιαμάλ - Φωτ. IMAGO

i

©Imago

Η αποκάλυψη του Γιαμάλ στη Marca: «Ο Εμπαπέ μου ζήτησε τη φανέλα μου μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:21 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 13.07.2024

Ο Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος γιορτάζει σήμερα (13/7) τα 17α γενέθλιά του παραχώρησε συνέντευξη στη Marca λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Euro 2024 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ του ζήτησε τη φανέλα του μετά το φινάλε του ημιτελικού ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία.

Το wonder kid της Μπαρτσελόνα και του ισπανικού ποδοσφαίρου, ο Λαμίν Γιαμάλ ζει το απόλυτο όνειρο κάθε εφήβου της ηλικίας του, αποτελώντας το κορυφαίο πρόσωπο όλης της φετινής διοργάνωσης του Euro 2024.

Το νέο παιδί-θαύμα των γηπέδων που οδήγησε την Εθνική Ισπανίας στον τελικό του Euro 2024 και θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για να αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης συμπληρώνει σήμερα (13/7) τα 17 χρόνια ζωής.

Ασφαλώς ο Γιαμάλ θα ήθελε για δώρο γενεθλίων το τρόπαιο του Euro, το οποίο θα διεκδικήσει το βράδυ της Κυριακής (14/7, 22:00) η Ισπανία κόντρα στην Αγγλία στον τελικό του τουρνουά. Αν η «φούρια ρόχα» το κατακτήσει θα γίνει ο νεαρότερος πρωταθλητής Ευρώπης από τη σύσταση της διοργάνωσης. Ο Γιαμάλ παραμονές του μεγάλου τελικού παραχώρησε συνέντευξη στη MARCA και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ του ζήτησε τη φανέλα του μετά τον ημιτελικό Ισπανίας και Γαλλίας.

«Ο Εμπαπέ τη ζήτησε, ένας φροντιστής στα αποδυτήρια και ο Κιέζα την ημέρα του αγώνα με την Ιταλία. Όταν κερδίσαμε τη Γαλλία, σκεφτόμουν τον τελικό, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που δεν το θυμάμαι», απάντησε ο 17χρονος εξτρέμ σε ερώτηση για το ποιοι έχουν ζητήσει τη φανέλα του κατά τη διάρκεια του Euro 2024.

«Η γέννηση δύο θρύλων»: Η ιστορία πίσω από τις φωτογραφίες του Μέσι με τον Γιαμάλ
EURO 2024

14:40 - 10.07.2024

«Η γέννηση δύο θρύλων»: Η ιστορία πίσω από τις φωτογραφίες του Μέσι με τον Γιαμάλ

Εδώ και καιρό έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει στην αγκαλιά του τον μόλις έξι μηνών Λαμίν Γιαμάλ. Ποια είναι η ιστορία πίσω από τις φωτογραφίες όμως;