Τρεις συλλήψεις για απόπειρα δολοφονίας στον πατέρα του Γιαμάλ - Η αιτία της δολοφονικής επίθεσης (vid)

Φωτ. IMAGO

Τρεις συλλήψεις για απόπειρα δολοφονίας στον πατέρα του Γιαμάλ - Η αιτία της δολοφονικής επίθεσης (vid)

Sportal newsroom 10:07 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 15.08.2024

Τρία άτομα έχει ήδη συλλάβει η αστυνομία της Βαρκελώνης για τις μαχαιριές που δέχθηκε ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ σύμφωνα με ισπανικά μέσα, τα οποία αναφέρουν ότι η αιτία ήταν ένας καυγάς που ξέσπασε νωρίτερα μέσα στη χθεσινή ημέρα (14/08).

Ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ, Μουνίρ Νασράουι διακομίσθηκε σε νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης (14/08) αφού άγνωστοι τον μαχαίρωσαν σε πάρκινγκ στην περιοχή Ματαρό της Βαρκελώνης.

Τα ισπανικά Μέσα φιλοξενούν σήμερα (15/08) ρεπορτάζ με περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν. Ο Μουνίρ Νασράουι όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από την Ισπανία δέχτηκε αρκετά χτυπήματα γύρω στις 9-10 το βράδυ σε πάρκινγκ της συνοικίας Calle Frank Marshall, κοντά σε περιοχή που μένει, σε μια τρομακτική είδηση. Για καλή του τύχη ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ δεν έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, αιτία της επίθεσης στον Μουνίρ Νασράουι ήταν ένας καβγάς που ξέσπασε νωρίτερα μέσα στην Τετάρτη (14/08), όταν ο πατέρας του Γιαμάλ έβγαλε τον σκύλο της οικογένειας βόλτα και δέχθηκε νερό από ένα μπαλκόνι, με την φυτίλι της έντασης ανάμεσα στον ίδιο και τους ενοίκους της πολυκατοικίας να μην ανάβει μετά από την άμεση παρέμβαση της δημοτικής αστυνομίας που βρισκόταν στη συνοικία Ροκαφόντα.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, με την υπόθεση να αναμένεται να ξεκαθαριστεί προσεχώς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!