Βούρος: «Υπέγραψα το έγγραφο ότι μπορεί ο τελικός του Conference να γίνει στην OPAP Arena»

Γιάννης Βούρος

i

© Intime

Βούρος: «Υπέγραψα το έγγραφο ότι μπορεί ο τελικός του Conference να γίνει στην OPAP Arena»

Sportal newsroom 18:56 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 14.08.2024

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, αποκάλυψε ότι έχουν πέσει οι υπογραφές εγγράφων του Δήμου με την UEFA, ώστε να μπορεί να γίνει ο τελικός του Conference League στην «OPAP Arena».

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Γιάννης Βούρος επιβεβαίωσε πως έγινε ένα ακόμη σημαντικό βήμα, προκειμένου να γίνει ο τελικός του Conference League της σεζόν 2023-24 στην «OPAP Arena».

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας αποκάλυψε πως έχουν πέσει οι υπογραφές εγγράφων του Δήμου με την UEFA ώστε να πιστοποιηθεί ότι μπορεί να γίνει στο γήπεδο της ΑΕΚ ο τελικός της τρίτης τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Επιπλέον, ο Γιάννης Βούρος αναφέρθηκε στην ονειρική σεζόν της Ένωσης, που έφτασε στην κατάκτηση του τρίτου νταμπλ της ιστορίας της, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό του Δικεφάλου, Ματίας Αλμέιδα.

Opap Arena © INTIME

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για το Conference League: «Μετά τη 2η-3η επίσκεψη του κλιμακίου της UEFA υπέγραψα το σχετικό έγγραφο, το οποίο δηλώνει ότι ο δήμος μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League. Γυρίσαμε όλο τον δήμο, προκειμένου να δούμε τις προδιαγραφές της ευέλικτης φιλοξενίας για τον τελικό. Κάναμε ό,τι χρειαζόταν πριν πιστοποιηθεί ως τετράστερο το γήπεδο».

Για τη φετινή σεζόν της ΑΕΚ: «Ήταν αγαπημένη όλη η ομάδα γιατί σε κάθε παιχνίδι έβρισκες τον δικό σου MVP και αυτό συνέθεσε και την έννοια που έχει καταγραφεί φέτος ως ομάδα. Έζησα από κοντά μια οικογένεια με πειθαρχία, σοβαρότητα».

Για τον Ματίας Αλμέιδα: «Είναι φιλόσοφος ο Ματίας Αλμέιδα. Είναι ζεν εκεί που πρέπει και δραστήριος εκεί που χρειάζεται».