Καστρίτης: «Έχουμε πάρα πολύ δουλειά αλλά δεν αγχώνομαι - Επιθετικά θα χρειαστούμε χρόνο»

Γιάννης Καστρίτης

i

© Imago

Καστρίτης: «Έχουμε πάρα πολύ δουλειά αλλά δεν αγχώνομαι - Επιθετικά θα χρειαστούμε χρόνο»

Sportal newsroom 23:36 - 12.09.2024

Ο Γιάννης Καστρίτης έκανε το δικό του σχόλιο μετά το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Τα φιλικά προετοιμασίας του συνεχίζει ο Άρης. Μετά από μία «γεμάτη» σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι «κίτρινοι» θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει της νέας χρονιάς, όπου θα έχουν υποχρεώσεις σε Stoiximan GBL και Eurocup.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχθηκαν σε φιλικό παιχνίδι τη Χάποελ Τελ Αβίβ, σε ένα πολύ δυνατό ματς. Οι Ισραηλινοί πανηγύρισαν τη νίκη με 100-72, με τον προπονητή του Άρη, Γιάννη Καστρίτη, να τονίζει ότι ήταν ένα χρήσιμο φιλικό, με την ομάδα του να χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά.

Ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε: «Είναι χρήσιμο στην παρούσα φάση να παίζεις με μια ομάδα τέτοια δυναμικότητας. Περιμέναμε αυτή την εικόνα. Εμείς δεν έχουμε προπονηθεί τις τελευταίες 7-8 μέρες. Προσπαθούμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες μας. Ήταν χρήσιμο να καταλάβουμε την δυναμική των αντιπάλων μας στο Eurocup. Είδαμε στο δεύτερο μέρος του αγώνα πώς μπορούμε να προσεγγίζουμε κάποιες καταστάσεις.

Έχουμε πάρα πολλή δουλειά. Δεν αγχώνομαι, θαύματα δεν γίνονται… Η ομάδα πρέπει να δουλέψει όλη μαζί. Εμείς δεν έχουμε ακόμη αυτοματισμούς, θέλουμε πολλή προπόνηση και συγκέντρωση. Μέσω της άμυνάς μας, μπορούμε να διεκδικούμε πράγματα. Επιθετικά θα χρειαστούμε χρόνο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παλεύουμε σε κάθε κατοχή».