Η ηγετική ομιλία του Γιαννούλη πριν το ΟΦΗ - ΑΕΚ: «Πάμε να δείξουμε όλα όσα λέει για εμάς η Ελλάδα»

Η ομιλία του Γιαννούλη

i

© PrtScr

Η ηγετική ομιλία του Γιαννούλη πριν το ΟΦΗ - ΑΕΚ: «Πάμε να δείξουμε όλα όσα λέει για εμάς η Ελλάδα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:54 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 14.08.2024

Ο Κώστας Γιαννούλης πραγματοποίησε μία ηγετική ομιλία στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ.

Ο τρομερός ΟΦΗ πήρε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (2-0) χάρη στα γκολ των Φελίπε και Ντίκο κι έδωσε συνέχεια στο σερί που έχει χτίσει στα εντός έδρας ματς. Να θυμίσουμε πως εκτός από την Ένωση, την ήττα στο «Γεντί Κουλέ» τη φετινή σεζόν έχουν γνωρίσει οι δύο «μεγάλες» ομάδες της Θεσσαλονίκης, Άρης και ΠΑΟΚ. Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας έχει εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να επιστρέψει στα play offs μετά από τρεις σεζόν.

Εδώ και λίγη ώρα, η ομάδα της Κρήτης έχει δώσει στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα από την αρχηγική ομιλία του Κώστα Γιαννούλη στα αποδυτήρια. Λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα στο χθεσινό παιχνίδι (2/10), ο αμυντικός των Κρητικών θέλησε να τονώσει το ηθικό των συμπαικτών του, ενώ παράλληλα τόνισε πως όλη η ομάδα πρέπει να αποδείξει πως είναι αλήθεια όλα αυτά που λέγονται απ' όλη την Ελλάδα για αυτήν την ομάδα.

Αναλυτική τα όσα είπε και το βίντεο με την ομιλία του: 

«Όλη η Ελλάδα λέει ότι η ΑΕΚ παίζει απόψε ντέρμπι γιατί έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Μας σέβονται και ξέρουν ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε εδώ μέσα. Πάμε να δείξουμε όλα όσα λέει για εμάς η Ελλάδα».

Νταμπράουσκας: «Νιώθω ανατριχίλα με την ατμόσφαιρα των φίλων του ΟΦΗ»

Ο Λιθουανός τεχνικός του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στη νοοτροπία που πρέπει να έχει η ομάδα για να εξελιχθεί.

«Είναι ωραίο να χαμογελάνε όλοι. Συμφωνώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Αλλά πραγματικά νιώθω πως οι παίκτες πρέπει να πάρουν όλα τα εύσημα, πως ξεκίνησαν, πως ήταν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος του αγώνα. Αυτό το παιχνίδι ήταν παρόμοιο με εκείνο με τον ΠΑΟΚ και ήταν δύσκολο να πάρουμε την μπάλα όμως εκτελέσαμε πολύ καλύτερα το πλάνο μας επειδή πετύχαμε νωρίς ένα γκολ. 

Ο ΟΦΗ γίνεται ξανά ο «φονέας» των δυνατών στο απόρθητο «Γεντί Κουλέ» και με τον Φελίπε να τον οδηγεί (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:07 - 03.10.2023

Ο ΟΦΗ γίνεται ξανά ο «φονέας» των δυνατών στο απόρθητο «Γεντί Κουλέ» και με τον Φελίπε να τον οδηγεί (vids)

Ο ΟΦΗ απέδειξε ότι είναι φτιαγμένος από σκληρό μέταλλο. Μετά τον Άρη και τον ΠΑΟΚ η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας υπέταξε και την ΑΕΚ στην έδρα της, «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση της κατάταξης κι έβαλε τις βάσεις για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν στην Stoixman Super League.

Αυτό μας έδωσε εμπιστοσύνη, ήμασταν πολύ ήρεμοι και ποτέ δεν ένιωσα κατά την διάρκεια του αγώνα ότι έπεσε η απόδοσή μας. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο ήταν ότι είχαμε καλό πρέσινγκ, δεν αφήσαμε τους παίκτες της ΑΕΚ ν’ ανέβουν ψηλά», δήλωσε μεταξύ άλλων.