«Ελληνικές ομάδες προσπάθησαν να "κλέψουν" τον Γιαννούλη, ανακοινώνεται από την Άουγκσμπουργκ»

Δημήτρης Γιαννούλης

i

Intime

«Ελληνικές ομάδες προσπάθησαν να "κλέψουν" τον Γιαννούλη, ανακοινώνεται από την Άουγκσμπουργκ»

Κώστας Τόπας 12:37 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 23.07.2024

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η μετακίνηση του Δημήτρη Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ, παρά τις προσπάθειες ελληνικών ομάδων να τον υπογράψουν, σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ετοιμάζεται να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς θα γίνει κάτοικος Γερμανίας. Συγκεκριμένα ο 28χρονος Έλληνας διεθνής μπακ τα έχει βρει σε όλα με την Άουγκσμπουργκ και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο έγκυρος Γερμανός ρεπόρτερ το «Sky Sports», Φλόριαν Πλέτενμπεργκ με δημοσίευσή του στο Twitter, ανέφερε ότι για την περίπτωση του Γιαννούλη ενδιαφέρθηκαν ελληνικές ομάδες,. Μάλιστα, όπως τόνισε, αυτές προσπάθησαν να «κλέψουν» τον Έλληνα μπακ από την Άουγκσμπουργκ. Ωστόσο, η γερμανική ομάδα ήταν εκείνη η οποία κατάφερε τελικά να αποσπάσει το «ναι» του παίκτη και στο τέλος να τον αποκτήσει.

Ο εν λόγω ρεπόρτερ αναφέρει επίσης ότι τόσο η Στουτγάρδη όσο και η Βέρντερ Βρέμης παρακολουθούσαν στενά την περίπτωση του Γιαννούλη, χωρίς ωστόσο να καταθέσουν κάποια πρόταση για να δελεάσουν τον 28χρονο Έλληνα αμυντικό.

Ετσι το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές, οι οποίες δεν αποκλείονται κι εντός της ημέρας έτσι ώστε ο Δημήτρης Γιαννούλης να ενταχθεί κι επίσημα στο δυναμικό της Άουγκσμπουργκ, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2028.

«Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται μια "ανάσα" από την Άουγκσμπουργκ. Η Στουτγάρδη και η Βρέντερ Βρέμης ενδιαφέρθηκαν. Κορυφαίες ομάδες από την Ελλάδα προσπάθησαν να κλέψουν τη συμφωνία, αλλά ο 28χρονος αριστερός μπακ αποφάσισε να ενταχθεί στην Άουγκσμπουργκ για να παίξει στην Bundesliga», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ του γερμανικού «Sky Sports».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ασχολήθηκαν θερμά με την περίπτωση, αλλά ο Κατερινιώτης μπακ εξαρχής είχε προτεραιότητα την παραμονή στο εξωτερικό κι όλα δείχνουν ότι τα αγωνιστεί στην Γερμανία.