Ενδιαφέρον της Άουγκσμπουργκ για τον Δημήτρη Γιαννούλη σύμφωνα με τους Γερμανούς

Δημήτρης Γιαννούλης

i

©intime

Ενδιαφέρον της Άουγκσμπουργκ για τον Δημήτρη Γιαννούλη σύμφωνα με τους Γερμανούς

Δημήτρης Χούπης 17:59 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 18.06.2024

Όπως αναφέρουν στη Γερμανία, η Άουγκσμπουργκ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Νόριτς.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα αποτελέσει ένα... καυτό όνομα για το καλοκαίρι μιας και ελληνικές ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους. Ωστόσο ομάδες από το εξωτερικό έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 28χρονου αριστερού μπακ.

Ο Έλληνας διεθνής έχει μείνει ελεύθερος από τη Νόριτς, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και δεν ανανέωσε. Κάπως έτσι μπορεί να υπογράψει οπουδήποτε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τον Γερμανό, Φλόριαν Πέτενμπεργκ λοιπόν μία από τις ομάδες που θέλουν να τον κάνουν δικό τους είναι η Άουγκσμπουργκ.

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Γιαννούλης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του γερμανικού συλλόγου, αλλά και ομάδων από Αγγλία, Ιταλία και Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή όμως, σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, η Άουγκσμπουργκ έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να κάνει δικό του τον 28χρονο ακραίο μπακ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιαννούλης έχει γίνει πόλος έλξης τόσο από την ΑΕΚ όσο και τον Παναθηναϊκό, μια υπόθεση που είναι γνωστή εδώ και καιρό.

Ο Έλληνας μπακ αγωνίζεται με τη φανέλα της Νόριτς εδώ και πάνω από τρία χρόνια, με την οποία έχει κερδίσει μια άνοδο από την Championship στην Premier League. Με τη φανέλα των «καναρινιών» μέτρησε πάνω από εκατό εμφανίσεις, αλλά και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.