Επίσημο: Παίκτης της Άουγκσμπουργκ ο Γιαννούλης!

Γιαννούλης

i

© FC Augsburg

Επίσημο: Παίκτης της Άουγκσμπουργκ ο Γιαννούλης!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:39 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 23.07.2024

Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν αρκετά περιζήτητος στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού κι αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο ίδιος θα παραμείνει και με τη «βούλα» κάτοικος εξωτερικού.

Ο Έλληνας ακραίος μπακ ήρθε σε συμφωνία με την Άουγκσμπουργκ κι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με ισχύ έως το 2028, με την ομάδα της Bundesliga να προχωράει στη σχετική ανακοίνωση.

Με τη φανέλα της Νόριτς συνολικά μέτρησε 103 συμμετοχές με απολογισμό επτά ασίστ, ενώ πριν μερικές εβδομάδες αποτέλεσε οριστικά παρελθόν. Ο στόχος του ήταν η παραμονή σε ομάδα του εξωτερικού κι όχι ο επαναπατρισμός, με αποτέλεσμα να δώσει τα χέρια με τους Γερμανούς και να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

«Οι συζητήσεις με την Άουγκσμπουργκ ήταν πολύ θετικές από το ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στην προετοιμασία που θα γίνει στην Νότιο Αφρική. Είναι μία καλή ευκαιρία να γνωρίσω την ομάδα και να προσαρμοστώ γρήγορα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, διότι θέλω να εντυπωσιάσω από την αρχή με τις εμφανίσεις μου και την προσήλωση μου, ώστε να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα αριστερού μπακ