Όταν ο Γιάρεμτσουκ ήταν στα... μαχαίρια με τον Λάζλο Μπόλονι: «Αν δεν θέλει να πάει σε άλλη ομάδα...»

Ο Γιάρεμτσουκ και Μπόλονι

i

© PS Twitter

Όταν ο Γιάρεμτσουκ ήταν στα... μαχαίρια με τον Λάζλο Μπόλονι: «Αν δεν θέλει να πάει σε άλλη ομάδα...»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:48 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 28.07.2024

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ και ο Λάζλο Μπόλονι είχαν συνυπάρξει στη Γάνδη όμως η κοινή τους θητεία μόνο ιδανική δεν ήταν.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία πολύ δυνατή προσθήκη, αφού ο σύλλογος του Πειραιά έφτασε σε συμφωνία με την Μπριζ για τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Ο επιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα, εκεί όπου αναμένεται να φτάσει τη Δευτέρα (29/7) για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Αν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν του επιθετικού θα βρει πολλές και ενδιαφέρουσες ιστορίες. Μία από αυτές, λοιπόν, έχει πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι. Βέβαια, αυτή η ιστορία είχε... αίμα, αφού αφορά μία κόντρα μεταξύ του παίκτη και του τεχνικού η οποία μετατράπηκε σε ριάλιτι. Οι δύο τους έφτασαν σε σημείο να ανταλλάζουν πυρά σε κοινή θέα, μέσω δηλώσεών τους.

Βέλντε: Ο συμπαίκτης του Χάλαντ που έρχεται στον Ολυμπιακό συστήθηκε ως... χορευτής της μπάλας: «Γουστάρω να ντριμπλάρω»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:29 - 28.07.2024

Βέλντε: Ο συμπαίκτης του Χάλαντ που έρχεται στον Ολυμπιακό συστήθηκε ως... χορευτής της μπάλας: «Γουστάρω να ντριμπλάρω»

Τον Κρίστοφερ Βέλντε ετοιμάζεται να κάνει δικό του ο Ολυμπιακός, με τον συμπαίκτη του Έρλινγκ Χάαλαντ να δηλώνει λάτρης της ντρίμπλας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Στις 20 Αυγούστου του 2020, η Γάνδη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ρουμάνου τεχνικού. Στην ομάδα βρισκόταν ήδη ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ και μέσα σε πολύ μικρό διάστημα αναπτύχθηκε μεταξύ τους μία κόντρα. Αυτή μεταφέρθηκε και on camera, αφού με δήλωσή του ο Ουκρανός άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα του υπό τις οδηγίες του Μπόλονι.

Μετά από ένα παιχνίδι κόντρα στη Μέχελεν (σ.σ. στο οποίο νίκησε η ομάδα του), ο υψηλόσωμος φορ είχε πει πως: «Δεν παίξαμε όπως η πραγματική Γάνδη, δεν παίξαμε σαν κορυφαίος σύλλογος. Παίζουμε σαν ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Θέλω απλώς να είμαι ειλικρινής, τίποτα περισσότερο από αυτό. Ίσως να μην συμφωνούν όλοι μαζί μου, αλλά ο τρόπος που παίζουμε ποδόσφαιρο είναι απλώς κακός. Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε».

Αυτή η τοποθέτηση δεν άρεσε στον προπονητή του και εκείνος λίγο αργότερα επιτέθηκε στον ποδοσφαιριστή λέγοντας πως: «Αν ο Γιάρεμτσουκ δεν είναι ευχαριστημένος, τότε μπορεί εύκολα να ψάξει να βρει κάποια άλλη ομάδα. Αν έπρεπε να κάθομαι να ακούω την άποψη τριών τερματοφυλάκων και 26 ποδοσφαιριστών, τότε απλά θα αυτοκτονούσα».

Τις επόμενες ημέρες όλοι ασχολούνταν με τη σχέση των δύο, ενώ δεν άργησαν και τα σενάρια περί αποχώρησης του Ουκρανού φορ από την ομάδα. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν το επόμενο παιχνίδι της Γάνδης (σ.σ. με την Εουπέν), τα ΜΜΕ του Βελγίου ανέφεραν πως Μπόλονι και Γιάρεμτσουκ τα είχαν βρει. Αυτό βέβαια δεν αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, αφού ο τεχνικός άφησε τον παίκτη εκτός αποστολής, πυροδοτώντας νέα σενάρια.

Η Γάνδη έχασε από τη Εουπέν με 2-1 και η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να τελειώσει άμεσα τον Ρουμάνο κόουτς. Στις 14 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με εκείνον έπειτα από μόλις τρία ματς και στις 19 του επόμενου μήνα, ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την πρόσληψή του.