Γιάρεμτσουκ: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, θέλω να κάνω τους οπαδούς ευτυχισμένους»

Γιάρεμτσουκ: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, θέλω να κάνω τους οπαδούς ευτυχισμένους»

Sportal newsroom 12:50 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 30.07.2024

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε ότι έχει στόχο να κάνει τους φιλάθλους της ομάδας ευτυχισμένους.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με την ομάδα του Πειραιά. Ο Ουκρανός επιθετικός λοιπόν μίλησε το επίσημο κανάλι των «ερυθρολεύκων» και μεταξύ άλλων σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ακόμα μίλησε για τους στόχους του, λέγοντας ότι ναι μεν δεν θέλει να δώσει μεγάλες υποσχέσεις, αλλά θέλει και να κάνει ευτυχισμένους τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων», αλλά και να δίνει το 100% σε κάθε ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, καθώς πρόκειται για έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, που τον γνωρίζουν όλοι. Υπάρχει ένα σπουδαίο πρότζεκτ και ένα προπονητικό τιμ που έπαιξε τον ρόλο του να έρθω, ο κόουτς επίσης. Πιστεύω ότι είναι η σωστή απόφαση στην καριέρα μου, έχω καλό προαίσθημα. Θα δουλέψω πολύ για την ομάδα, για να βάλω πολλά γκολ.

Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, κέρδισε πέρυσι το Conference League. Πάντα έρχονται εδώ μεγάλοι παίκτες, πάντα κάποιοι από τους καλύτερους είναι εδώ. Τις πρώτες ημέρες σκέφτηκα την πρόταση, μετά μίλησα με τον προπονητή και πήρα γρήγορα την απόφαση, για αυτό είμαι εδώ.

Οι οπαδοί περιμένουν από εμένα γκολ και τίτλους, αυτό χρειάζονται από εμένα. Δεν θέλω να πω πολλά σήμερα και να υποσχεθώ, αλλά θέλω να τους κάνω ευτυχισμένους. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να δίνω το 100% για να τους δίνω χαρά».