Καθυστέρηση στη σέντρα του Ουκρανία - Αλβανία εξαιτίας του Γιάρεμτσουκ (gallery)

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ

Καθυστέρηση στη σέντρα του Ουκρανία - Αλβανία εξαιτίας του Γιάρεμτσουκ (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 22:16 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 07.09.2024

Οι κάλτσες που φόραγε ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ πριν τη σέντρα του Ουκρανία - Αλβανία, έφεραν την καθυστέρηση στην έναρξη της αναμέτρησης.

Εκπρόσωπο στην αναμέτρηση Ουκρανία - Αλβανία είχε ο Ολυμπιακός, αφού ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ ήταν βασικός στην ενδεκάδα της γηπεδούχου. Ο ίδιος, μάλιστα, ήταν η αιτία που ο εν λόγω αγώνας άργησε να ξεκινήσει και ο λόγος είχε να κάνει με τις κάλτσες που φόραγε.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο ρέφερι έκανε νόημα στον επιθετικό να πάει στον πάγκο και να τις αλλάξει άμεσα, αλλιώς δεν μπορούσε να σφυρίξει σέντρα. Γιατί; Διότι οι πρώτες κάλτσες που φορούσε ο Γιάρεμτσουκ ήταν λευκές και δεν ταίριαζαν με την εμφάνιση της Ουκρανίας, η οποία ήταν κίτρινη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό που αποτέλεσε θέμα συζήτησης από το συγκεκριμένο ματς. Ένας επιπλέον λόγος ήταν η εμφάνιση δύο πανό στο γήπεδο, τα οποία είχαν αναφορά στον πόλεμο. Το ένα έγραφε «Free Azov» και το δεύτερο έγραφε «Η Ρωσία είναι μία τρομοκρατική χώρα».