Γιοβάνοβιτς: «Μη σας εκπλήσσει η εμφάνιση μας, είναι κάτι φυσιολογικό ο τρόπος που παίξαμε»
i

© Intime

Γιοβάνοβιτς: «Μη σας εκπλήσσει η εμφάνιση μας, είναι κάτι φυσιολογικό ο τρόπος που παίξαμε»

Sportal newsroom 23:25 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 14.08.2024

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του μετά το 1-0 επί της Μαρσέιγ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο το βράδυ της Τετάρτης (9/8) για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League και κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη, που του δίνει το δικαίωμα να συνεχίζει να ονειρεύεται συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά το 1-0 επί της γαλλικής ομάδας, ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε ότι το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν έχουμε πολλές επιλογές για να έχουμε ελπίδες για να προκριθούμε, έπρεπε να κερδίσουμε. Είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Μας περιμένουν 90 λεπτά ακόμα δύσκολα στη Γαλλία κόντα σε μία πολύ καλή και δύσκολη ομάδα.

Με αυτά τα παιδιά δύο χρόνια ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά και τι μας λείπει και επειδή είμαστε μεγάλη ομάδα οι αποτυχίες μας επηρεάζουν.

Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλά και στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά, αλλά θέλαμε περισσότερες προσπάθειες. Μη σας εκπλήσσει η εμφάνισή μας και οι αλλαγές είναι κάτι φυσιολογικό ο τρόπος που παίξαμε είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα».