Γιοβάνοβιτς: «Θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το σκορ - Πιο δυνατή η ΑΕΚ στις μονομαχίες»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

Γιοβάνοβιτς: «Θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το σκορ - Πιο δυνατή η ΑΕΚ στις μονομαχίες»

Sportal newsroom 23:15 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 14.08.2024

Όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (1-2).

Μπορεί το υπέροχο γκολ του Τζούρισιτς να έβαλε μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ωστόσο η... αλύγιστη ΑΕΚ έκανε την ανατροπή με τους Τσούμπερ και Πινέδα να βρίσκουν δίχτυα (1-2).

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη της ήττα τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του, ενώ ανέφερε πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το τελικό σκορ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς: 

«Νομίζω πως παρότι ξεκινήσαμε καλά δεν είχαμε λόγω να οπισθοχωρήσουμε και να δώσουμε ευκαιρίες στην ΑΕΚ να δημιουργήσει κάτι στο γήπεδο. Είχαμε καλύτερες συνθήκες από ότι το εκμεταλλευτήκαμε. Στις μονομαχίες και στο ένας εναντίον ενός ήταν πιο δυνατή η ΑΕΚ, κατάφερε να περιορίσει το παιχνίδι και αυτό μπορεί να έκρινε το ματς. Είχαμε τις φάσεις, μπορούσε να είναι διαφορετικό το σκορ. Θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα σε πολλά σημεία του ματς».