Γιοβάνοβιτς: «Θα παλέψουμε για την ανατροπή»
i

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς / © Intime

Γιοβάνοβιτς: «Θα παλέψουμε για την ανατροπή»

Sportal newsroom 23:19 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 20.08.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει για την ανατροπή στη ρεβάνς.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με 2-0 στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα παλέψει για την ανατροπή στη ρεβάνς.

Σένκεφελντ: «Δεν είμαστε ρομπότ, είμαστε άνθρωποι»

Σένκεφελντ: «Δεν είμαστε ρομπότ, είμαστε άνθρωποι»

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς του κυπέλλου και ο αμυντικός των «πρασίνων», Μπαρτ Σένκεφελντ, έδωσε σύνθημα νίκης για το ματς με τον «δικέφαλο» τη Κυριακή για το πρωτάθλημα.

«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τα τελευταία 3-4 λεπτά. Στο δεύτερο μέρος επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να έχει παραπάνω κυκλοφορία, δεν ήμασταν τόσο πιεστικοί και δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε τόσο καλά την μπάλα. 

Τα δύο γκολ ήταν φυσιολογική εξέλιξη. Είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε τους στόχους μπροστά μας, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Το 2-0 δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, αλλά θα παλέψουμε για να το ανατρέψουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός.