Ώρα Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό - Προσγειώνεται στις 12:15 στο «Ελ. Βενιζέλος»

Στέφαν Γιόβετιτς

i

© Getty Images

Ώρα Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό - Προσγειώνεται στις 12:15 στο «Ελ. Βενιζέλος»

Διονύσης Βερβελές 11:26 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 14.08.2024

Επιβεβαίωση του Sportal, ο Μαυροβούνιος φορ είναι ο εκλεκτός για την επίθεση των «ερυθρολεύκων».

Όπως σας έκανε γνωστό λίγο μετά τα μεσάνυχτα το Sportal, ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για την επίθεση. Ο Μαυροβούνιος σέντερ φορ, αναμένεται στις 12:15 στη χώρα μας και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους». Αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Όπως επισημάναμε και χθες βράδυ, ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ την Φιλαδέλφια Ουνιόν για τον Καράνσα. Η ομάδα του MLS είπε «όχι» στις δύο -τουλάχιστον- προτάσεις του Ολυμπιακού, ο Καράνσα σκόραρε τα ξημερώματα στο ματς που αγωνίστηκε και οι Πειραιώτες χωρίς την πολυτέλεια χρόνου, στράφηκαν στη λύση του Γιόβετιτς.

Ο Μαυροβούνιος φορ, αναμένεται να δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα και προφανώς η απόκτησή του, δείχνει και κάτι ακόμη. Ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά και στον Ελ Κααμπί, τον Μαροκινό του σέντερ φορ που χθες, βρήκε δίχτυα στο πρωτάθλημα. Ο Γιόβετιτς έχει πίσω του μία πλούσια καριέρα, αρκετοί στέκονται στο θέμα των τραυματισμών του, αλλά κι αυτό, είναι ένα κομμάτι που προφανώς θα γνωρίζει καλύτερα το ιατρικό τιμ των «ερυθρολεύκων» και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, για το πως θα τον διαχειριστεί.

Ο Γιόβετιτς μετρά 31 γκολ σε 68 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, ήταν από την αρχή στη λίστα των Πειραιωτών που κοίταξαν βέβαια και άλλες περιπτώσεις. Δεν είναι ψέμα πως ήταν πιο ψηλά οι Μιρ, Καράνσα, αλλά από τη στιγμή που δεν ήταν εφικτό να προχωρήσει η απόκτησή τους, ενεργοποίησαν μια δοκιμασμένη και έμπειρη λύση.