«Ο Γιόβιτς περιμένει κάτι καλύτερο κι έχει στην αναμονή τον Ολυμπιακό»

Λούκα Γιόβιτς

i

©Intime

«Ο Γιόβιτς περιμένει κάτι καλύτερο κι έχει στην αναμονή τον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 10:16 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 14.08.2024

Ο Λούκα Γιόβιτς δεν φαίνεται να βιάζεται να απαντήσει στον Ολυμπιακό, αφού περιμένει να βρεθεί ένα πιο ελκυστικό πακέτο μέσω του ατζέντη του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ιταλική εφημερίδα.

Πριν από μερικές ημέρες, η ιταλική εφημερίδα «La Nazione» ανέφερε πως η ομάδα του Πειραιά είναι ο πιο πιθανός προορισμός για τον Λούκα Γιόβιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεταφέρει στον Σέρβο επιθετικό της Φιορεντίνα την πρότασή τους, ωστόσο η απάντηση που πήραν, τουλάχιστον για την ώρα, δεν είναι ούτε θετική ούτε αρνητική.

Κι αυτό όπως μεταφέρει η ιταλική εφημερίδα, με νέο δημοσίευμά της, ο Γιόβιτς περιμένει ακόμη κάτι άλλο μέσω του ατζέντη του. Αλλωστε, τον 25χρονο επιθετικό τον εκπροσωπεί ο Φαλί Ραμαντάνι, ένας εκ των κορυφαίων ατζέντηδων παγκοσμίως κι έτσι όπως είναι λογικό, ο Σέρβος προσμένει σε μία πρόταση θα τον δελεάζει περισσότερο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Λούκα Γιόβιτς δεσμεύεται στην Φλωρεντία μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Την περυσινή σεζόν πραγματοποίησε 50 συμμετοχές πετυχαίνοντας 13 γκολ και δίνοντας πέντε ασίστ σε 2.386 αγωνιστικά λεπτά.