«Για τον Γιόβιτς η λύση του Ολυμπιακού είναι η πιο πιθανή»

Γιόβιτς

i

© Intime

«Για τον Γιόβιτς η λύση του Ολυμπιακού είναι η πιο πιθανή»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:42 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Λούκα Γιόβιτς, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Λούκα Γιόβιτς ακούστηκε για τον Ολυμπιακό όμως δεν μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη. Πριν λίγες ώρες ωστόσο, ένα ιταλικό δημοσίευμα ήρθε να βάλει... φωτιά στη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση. Πιο αναλυτικά, η ιταλική ιστοσελίδα «La Nazione» ανέφερε πως η ομάδα του Πειραιά είναι ο πιο πιθανός προορισμός για τον Σέρβο πολύπειρο επιθετικό. 

Το σχετικό άρθρο, κάνει λόγο για τις μεταγραφικές εξελίξεις της Φιορεντίνα, από την οποία αναμένεται να αποχωρήσουν οι Κουάρτα και Γιόβιτς. «Για τον Κουάρτα (σ.σ. άλλος παίκτης που θα πουληθεί) μέχρι αύριο αναμένεται νέα επαφή με την Μπέτις, ενώ για τον Γιόβιτς η λύση του Ολυμπιακού είναι η πιο πιθανή».

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως προσπαθούν να πείσουν τον Σέρβο να μετακομίσει στην Ελλάδα, προκειμένου να αποτελέσει μία από τις επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην επίθεση.

Μέχρι πριν λίγες ώρες, η πλευρά της Φιορεντίνα υποστήριζε πως καμία ομάδα δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, για τον 25χρονο σέντερ φορ. «Γιόβιτς και Αμραμπάτ; Δεν έχουμε λάβει προσφορές, αλλά αν φτάσουν θα τις αξιολογήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Τζο Μπαρόνε.

«Σε συζητήσεις με την Άντερλεχτ για τον Αμούζου ο Ολυμπιακός»

Όσο η υπόθεση Γίόβιτς δεν ξεκαθαρίζει, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού επιθετικού και ακόμα ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι αυτό του Φράνσις Αμούζου. Όπως αναφέρει δημοσίευμα ενός Βέλγου δημοσιογράφου, του Σάσα Ταβολιέρι, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επαφές με την Άντερλεχτ για τον δανεισμό του 24χρονου φορ.

Πιο αναλυτικά το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η ελληνική ομάδα έχει κάνει πρόταση δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, η οποία είναι στα 6.5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο ο βελγικός σύλλογος έδωσε αρνητική απάντηση, ζητώντας εννέα εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα η αναφορά συνδέει και τη Νότιγχαμ, λέγοντας πως μπορεί να δοθεί δανεικός στην ομάδα του Στιβ Κούπερ. Το ρεπορτάζ καταλήγει πως οι συζητήσεις συνεχίζονται.