Κι επίσημα στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Γιώργος Αθανασιάδης

Γιώργος Αθανασιάδης

i

AEK Larnaca FC

Κι επίσημα στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Γιώργος Αθανασιάδης

Sportal newsroom 11:43 - 23.08.2024

Η ΑΕΚ Λάρνακας επισημοποίησε τη συμφωνία με τον πρώην κίπερ της Ένωσης, Γιώργο Αθανασιάδη, ο οποίος υπέγραψε έως το 2026.

Η ΑΕΚ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Έλληνα τερματοφύλακα,, Γιώργου Αθανασιάδη που δεν υπολογιζόταν για την φετινή σεζόν και εκείνος έγινε κάτοικος Κύπρου.

Το πρωί της Παρασκευής (23/08) η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του 31χρονου πορτιέρε μέχρι το 2026.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αθανασιάδης πραγματοποίησε 19 εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ τη χρονιά του νταμπλ το 2022/23 ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας αναφέρει:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα Γιώργου Αθανασιάδη για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια υπόγραψε τα σχετικά συμβόλαια.H oικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!