Με δύο γκολ ο Γιακουμάκης οδήγησε την Κρουζ Αζούλ σε νίκη κι έγινε πρωτοσέλιδο στα ελληνικά

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με την Κρουζ Αζούλ - Φωτ. IMAGO

Με δύο γκολ ο Γιακουμάκης οδήγησε την Κρουζ Αζούλ σε νίκη κι έγινε πρωτοσέλιδο στα ελληνικά

Κώστας Τόπας 12:04 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 29.09.2024

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Μεξικό, καθώς αυτή τη φορά πέτυχε δύο τέρματα και μια ασίστ κόντρα στην Πατσούκα, παίρνοντας από το χέρι την Κρουζ Αζούλ για τη νίκη.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης εδώ και λίγες εβδομάδες άνοιξε νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς μεταπήδησε έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ από την Ατλάντα στην Κρουζ Αζούλ με το συνολικό κόστος της μεταγραφής συνυπολογίζοντας και τις αποδοχές του από το τετραετές συμβόλαιο να υπερβαίνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ!

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, ήταν κάτι που ήθελα πολύ να συμβεί. Η Κρουζ Αζούλ μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε. Ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας για την απόφαση μου. Η Κρουζ Αζούλ είναι ασφαλώς μια ομάδα που βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από το MLS», είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις ο 29χρονος Έλληνας διεθνής φορ.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (29/09) ο 29χρονος επιθετικός οδήγησε την ομάδα του στην εκτός έδρας ανατροπή επί της Πατσούκα με 4-2, καθώς «έσβησε» το προβάδισμα των γηπεδούχων με δύο γκολ (45' και 55'). Τα άλλα δύο τέρματα για τη νικήτρια ομάδα, πέτυχαν οι Φαραβέλι (66') και Σεπουλβέντα (90+1').

Με τα δύο γκολ κόντρα στην Πατσούκα , ο Γιώργος Γιακουμάκης έφτασε τα έξι γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και ισοφάρισε τον Παουλίνιο, στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ μετά από 10 αγωνιστικές.

Μετά από αυτά τα δύο τέρματα, ο Γιώργος Γιακουμάκης έγινε πρωτοσέλιδο στην Record του Μεξικού, η οποία κυκλοφόρησε με τίτλο «Σε Αγαπώ» στα ελληνικά. «Η Κρουζ Αζούλ έχανε με 2-0 αλλά ο Ελληνας Γιακουμάκης έδωσε ώθηση στην ομάδα του με 2 γκολ και 1 ασίστ στον Φαβαρέλι», αναφέρει χαρακτηριστικά στο πρωτοσέλιδό της.