Ο μικρός Τζέι συνάντησε μετά από δέκα χρόνια τον «ήρωα» και κολλητό του, Γιώργο Σαμαρά

Ο μικρός Τζέι συνάντησε μετά από δέκα χρόνια τον «ήρωα» και κολλητό του, Γιώργο Σαμαρά

Δημήτρης Χούπης 20:32 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:40 - 29.05.2024

Ο Γιώργος Σαμαράς μετά από δέκα χρόνια συνάντησε ξανά τον μικρό Τζέι, με τον οποίο είχε χτίσει μια... δυνατή φιλία την οποία συνδέει η αγάπη των δύο με τη Σέλτικ.

Ο Γιώργος Σαμαράς έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και έξι χρόνια, με τη Σάμσουνσπορ να αποτελεί την τελευταία ομάδα της «πλούσιας» καριέρας του. Η οποία έχει συνδεθεί κυρίως με τη Σέλτικ.

Ο Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα των «κελτών» για περίπου επτά χρόνια. Σε αυτό το διάστημα βρήκε δίχτυα 71 φορές, μοίρασε 49 ασίστ και κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα Σκωτίας, δύο κύπελλα και ένα Λιγκ Καπ. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι έγινε θρύλος της Σέλτικ, οι οπαδοί της οποίας τον έχουν λατρέψει.

Στο τελευταίο του παιχνίδι λοιπόν ο Σαμαράς έκανε μία φιλία την οποία θα θυμάται για πάντα. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ένας νεαρός οπαδός της ομάδας με σύνδρομο down, ο μικρός Τζέι φώναξε τον Έλληνα πρώην παίκτη, ο οποίος τον πήρε αγκαλιά.

Η εικόνα του Σαμαρά με τον μικρό Τζέι στην αγκαλιά του έκανε τον γύρο του κόσμου, με τους ποδοσφαιρόφιλους να τον αποθεώνουν για την κίνηση αυτή. Μάλιστα το ίδιο καλοκαίρι είχε βγει ένα βίντεο στη φόρα με τον νεαρό φίλο της Σέλτικ να πανηγυρίζει το γκολ του αγαπημένη του παίκτη απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Το οποίο είχε στείλει την Ελλάδα στους «16» του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Δέκα χρόνια μετά οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά. Ο Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο γήπεδο της Σέλτικ για να δει από κοντά το παιχνίδι με τη Ρέιντζερς. Εκεί βρέθηκε και ο μικρός Τζέι, ο οποίος δεν γινόταν να μην χαιρετήσει τον «ήρωά» του.

Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν συγκινημένοι που ειδωθήκαν μετά από δέκα χρόνια, με τον πατέρα του μικρού Τζέι να ανεβάζει το βίντεο στα social media.