Γιώργος Τζαβέλλας: Οι συστάσεις Παπαδημητρίου, το τετ-α-τετ με Αλόνσο και η υποδοχή των παικτών

Ο Ντιέγκο Αλόνσο υποδέχεται τον Γιώργο Τζαβέλλα

Γιώργος Τζαβέλλας: Οι συστάσεις Παπαδημητρίου, το τετ-α-τετ με Αλόνσο και η υποδοχή των παικτών

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανέλαβε τα νέα καθήκοντα του ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού και είχε μία γεμάτη μέρα στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έπιασε δουλειά! Ο νέος διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Πέμπτη στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για τη γνωριμία και τις συστάσεις με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο. Άλλωστε και ο ίδιος ακολούθησε την αποστολή στην Αυστρία, αφού ο ρόλος του αφορά τις δραστηριότητες του Τριφυλλιού.

Αυτός ο οποίος παρουσίασε τον Τζαβέλλα ενώπιον της ομάδας, ήταν ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο οποίος εξήγησε πως ο παλαίμαχος αμυντικός θα βρίσκεται καθημερινά στο Κορωπί και θα συμβάλλει στη διατήρηση του οικογενειακού κλίματος και στην εύρυθμη λειτουργία στα αποδυτήρια.

Αυτός θα είναι ο ρόλος του Γιώργου Τζαβέλλα στα αποδυτήρια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:29 - 22.06.2024

Αυτός θα είναι ο ρόλος του Γιώργου Τζαβέλλα στα αποδυτήρια

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έψαχνε έναν άνθρωπο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να βοηθήσει στη διαχείριση των αποδυτηρίων και ο Γιώργος Τζαβέλλας κρίθηκε ως η κατάλληλη επιλογή σε αυτό το τάιμινγκ.

Ο Τζαβέλλας πήρε τον λόγο μετά την εισαγωγή του Παπαδημητρίου και τόνισε στους «πράσινους» πως θα είναι στη διάθεση του καθενός, για να βοηθήσει στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος. Το οποίο φυσικά δεν θα είναι αγωνιστικής φύσεως και δεν θα επηρεάζει το έργο του προπονητή.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Τζαβέλλας είχε συνάντηση με τον Ντιέγκο Αλόνσο και τους συνεργάτες του, για να γνωριστούν και να ορίσουν το πλαίσιο της συνεργασίας τους. Ο Ουρουγουανός δεν είχε καμία αντίρρηση για την παρουσία του νέου στελέχους του Τριφυλλιού, αφού ξέρει πως ένα club έχει πολλά ζητήματα και δεν αρκεί ένας άνθρωπος για να επωμιστεί όλες τις ευθύνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζαβέλλας δεν είναι άγνωστο πρόσωπο. Οι Έλληνες διεθνείς (Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Λημνιός, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Ζέκα) τον ξέρουν καλά, αφού μέχρι πρότινος ήταν συμπαίκτες στην Εθνική Ελλάδας. Οι ξένοι που αγωνίζονται καιρό στον Παναθηναϊκό τον έχουν αντιμετωπίσει ως αντίπαλο στη Stoiximan Super League.

Κόντρα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, η υποδοχή που έτυχε ο Τζαβέλλας στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ήταν πολύ θερμή. Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται τη χρησιμότητα ενός ανθρώπου που θα προσφέρει λύσεις και διακρίνεται για την ικανότητα του να διευθετεί παρεξηγήσεις και διαφωνίες, όπως είναι ο Τζαβέλλας. Περαιτέρω, η αποτελεσματικότητα του θα κριθεί στη διάρκεια της σεζόν.