Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιόρο
i

© PrtScr

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιόρο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:30 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 19.07.2024

Ο Λένι Γιορό είναι με κάθε επισημότητα ο νέος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η μεταγραφή του Λένι Γιορό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε επίσημη μορφή.

Μέσω ανακοίνωσης, η ομάδα της Αγγλίας γνωστοποίησε πως ο 18χρονος στόπερ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια μέχρι το 2029.

Θυμίζουμε πως στη μάχη για την απόκτησή του είχε μπει και η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η... απροθυμία των Ισπανών να ολοκληρώσουν το deal, ώθησε τον ποδοσφαιριστή στο να ενδώσει στο πρέσινγκ της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ.

Ο 18χρονος Γιορό έχει χαρακτηριστεί ως ο «επόμενος Βίρτζιλ Φαν Ντάικ», έχοντας απολαύσει μια υπέροχη σεζόν με τη Λιλ. Ο κεντρικός αμυντικός που έκανε το ντεμπούτο του με τον γαλλικό σύλλογο σε ηλικία μόλις 16 ετών, ξεπέρασε τον θρύλο της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, και έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που έπαιξε για την ομάδα της Ligue 1.

Ο Τζόσουα Ζίρζκεϊ είναι η πρώτη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε σεφτέ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, και ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Ολλανδού επιθετικού Τζόσουα Ζίρκζεϊ από την Μπολόνια. Οι Ιταλοί με αυτήν την μεταγραφή έβαλαν στα ταμεία τους το ποσό των 42.5 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Ζίρκζεϊ υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους κόκκινους διαβόλους, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους ακόμα έναν.