Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Εθνικής Ελλάδας!

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Εθνικής Ελλάδας!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:40 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 06.06.2024

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα...

Μετά την πικρό αποκλεισμό στην Τιφλίδα από τη Γεωργία, τη μη συμμετοχή στο Euro και την αποχώρηση του Γκουστάβο Πογέτ, η Εθνική Ελλάδας είναι έτοιμη να μπει στη νέα της εποχή.

Επιλογή Μπαλτάκου ή Γκαγκάτση; Το μεγάλο στοίχημα με τον νέο τεχνικό της Εθνικής
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

20:45 - 03.06.2024

Επιλογή Μπαλτάκου ή Γκαγκάτση; Το μεγάλο στοίχημα με τον νέο τεχνικό της Εθνικής

Ο Τάκης Μπαλτάκος αποχωρεί, ο Μάκης Γκαγκάτσης, όπως όλα δείχνουν, έρχεται στην προεδρία της ΕΠΟ και η Εθνική παραμένει χωρίς προπονητή. Ποιος θ' αναλάβει τη δύσκολη απόφαση.

Η επίσημη αγαπημένη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή κι αυτό το ζήτημα αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία μετά την εκλογή της νέας διοίκησης της ΕΠΟ, στις 22 Ιουλίου. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον διάδοχο του Ουρουγουανό τεχνικού.

Θυμίζουμε πως ο Σέρβος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Δεκέμβρη, έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας στον πράσινο πάγκο με 113 παιχνίδια στο ενεργητικό του κι έχοντας απολογισμό 65 νίκες, 22 ισοπαλίες και 26 ήττες.

Το γεγονός πως γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα αποτελεί ένα πλεονέκτημα για τον ίδιο και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.