Γιοβάνοβιτς: «Όταν ήρθαμε στο γήπεδο όλοι σκέφτονταν τι έγινε χθες αλλά τελικά ήταν έξτρα κίνητρο»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Αγγλία - Ελλάδα

i

© Intime

Γιοβάνοβιτς: «Όταν ήρθαμε στο γήπεδο όλοι σκέφτονταν τι έγινε χθες αλλά τελικά ήταν έξτρα κίνητρο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:33 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:37 - 11.10.2024

Για το ματς με την Αγγλία και τον Τζορτζ Μπάλντοκ μίλησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την έναρξη του αγώνα της Ελλάδας στο «Γουέμπλεϊ». Ο ίδιος στάθηκε στον Τζορτζ Μπάλντοκ, αλλά και το κλίμα που επικρατούσε πριν το ματς της «γαλανόλευκης».

Ιστορία έγραψε το βράδυ της Πέμπτης (10/10) η Ελλάδα, η οποία πήρε τεράστιο «διπλό» από την Αγγλία, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ. Χάρη στο γκολ του Παυλίδη λίγο πριν το φινάλε, η «γαλανόλευκη» έφτασε στη νίκη και πλέον φιγουράρει πρώτη στον όμιλό της.

Για το παιχνίδι αλλά και για τον πρώην ποδοσφαιριστή μίλησε πριν το ματς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο κλίμα πριν τον αγώνα κόντρα στην Αγγλία, ενώ μίλησε και για τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

Ξέσπασε μετά το ματς ο Μπακασέτας: «Κάποιοι δημοσιογράφοι χρησιμοποίησαν την τραγωδία με αστειότητες και υπονοούμενα»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

00:15 - 11.10.2024

Ξέσπασε μετά το ματς ο Μπακασέτας: «Κάποιοι δημοσιογράφοι χρησιμοποίησαν την τραγωδία με αστειότητες και υπονοούμενα»

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν συγκράτησε την οργή του με αφορμή ορισμένα ρεπορτάζ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ και μετά το Αγγλία - Ελλάδα ξέσπασε κατά ορισμένων δημοσιογράφων.

«Θα πρέπει να πω ξανά εκ μέρους όλων συλλυπητήρια. Ήταν μία μαύρη μέρα χθες βράδυ. Ήταν δυνατή η ατμόσφαιρα στο σημερινό ματς. Όσο θα αγωνίζονται αυτά τα παιδιά στην Εθνική, ο Τζορτζ θα είναι στη σκέψη μας. Ήταν δύσκολο να παίξουν αλλά τελικά ίσως λειτούργησε σαν ένα έξτρα κίνητρο. Είναι δύσκολο να καταλάβετε τι γινόταν στα αποδυτήρια. Όταν ήρθαμε στο γήπεδο η ατμόσφαιρα ήταν υποτονική. Όλοι σκέφτονταν τι έχει γίνει χθες. Αυτή η εμφάνιση ήταν ένα μικρό φως. 

Το αγωνιστικό μέρος είναι αγωνιστικό. Ήταν δύσκολο να παρουσιαστούμε έτσι συγκεντρωμένοι. Η Αγγλία είναι σπουδαία, όπως και το ματς απόψε. Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι πολύ δεμένο το γκρουπ. Έχω την εντύπωση πως ψάχνει έναν στόχο και μία διάκριση. Βασικό για να πετύχει μία εθνική. Μεγάλης σημασίας η νίκη στο Γουέμπλεϊ. Είναι μία νίκη που μας βάζει σε έναν διαφορετικό δρόμο και ασκεί μεγαλύτερη πίεση στα επόμενα ματς».