Γιοβάνοβιτς: «Υπολογίζω στον Φορτούνη, ελπίζω να είναι στις επόμενες κλήσεις μας»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

©intime

Γιοβάνοβιτς: «Υπολογίζω στον Φορτούνη, ελπίζω να είναι στις επόμενες κλήσεις μας»

Sportal newsroom 18:55 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 02.09.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει των αγώνων με Φινλανδία και Ιρλανδία, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Φορτούνη, στον οποίο όμως τόνισε υπολογίζει και ελπίζει να τον έχει στο μέλλον.

Η Εθνική έχει μπει σε κλίμα Nations League, αφού σε πέντε μέρες θα υποδεχτεί τη Φινλανδία στο Καραϊσκάκης για την πρώτη αγωνιστική του League B. Οι διεθνείς υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλέον έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για τα δύο παιχνίδια, με τον Σέρβο τεχνικό να κάνει και δηλώσεις, στις οποίες μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Φορτούνη.

Ο 62χρονος σχολίασε ότι έχει μιλήσει μαζί του και του έχει εκφράσει τις σκέψεις του για εκείνον. Τόνισε δε ότι τον υπολογίζει και πως ελπίζει στο μέλλον να συνεργαστεί μαζί του για επόμενα παιχνίδια της Εθνικής.

«Είμαι χαρούμενος που και οι δύο είναι σε ομάδα. Σίγουρα θα βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε λίγο καιρό, αφού έχουν πάρει χρόνο με τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Όσον αφορά τον Φορτούνη είχαμε κάνει μια κουβέντα, είναι στο χέρι του πλέον. Ξέρει τι σκέφτομαι για τον ίδιο και την ομάδα. Ξέρω ότι σε πρώτο πλάνο είχε να βρει μια ομάδα και να παίξει. Ξέρει τη σκέψη μου. Και ο Κουρμπέλης είναι σε παρόμοια θέση, περίμενα να είναι σε ρυθμό και σε ομάδα. Υπολογίζω και τους δύο, εύχομαι να είναι στην επόμενη κλήση μας», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.