Η ατάκα του Γιόβετιτς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Η ατάκα του Γιόβετιτς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:08 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 09.06.2024

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Στέφαν Γιόβετιτς και επιθυμεί να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του Μαυροβούνιου.

Οι ερυθρόλευκοι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την παρουσία του ποδοσφαιριστή, καθώς απέδειξε ότι μπορεί να δώσει πολλές λύσεις κυρίως στο δεύτερο μισό του γηπέδου, με την επιθετική του παρουσία, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στις ευρωπαϊκές.

Ο ίδιος, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του είπε το αυτονόητο, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του: «Μου είχαν πει από τον Ολυμπιακό να μιλήσω μαζί τους πριν από τον τελικό με τη Φιορεντίνα. Ωστόσο, συμφωνήσαμε να περιμένουμε και τον τελικό του Conference και να μιλούσαμε μετά.

Εγώ έφυγα αμέσως μετά την κατάκτηση του τροπαίου και ήρθα εδώ για να ενσωματωθώ στην αποστολή της Εθνικής. Οπότε, μετά τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική, θα έχω νέα επαφή με τον Ολυμπιακό και θα δούμε τι θα γίνει».

Ο Γιόβετιτς ξεκαθαρίζει ότι προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός, γι' αυτό θα περιμένει τη νέα πρόταση των Κυπελλούχων Ευρώπης και εν συνεχεία θα πράξει αναλόγως.

Προφανώς στις συζητήσεις των δύο πλευρών θα μετρήσει αν ο Μαυροβούνιος θα έχει πρόταση και από ομάδα τοπ πρωταθλήματος.