Το συγκινητικό αντίο του Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό: «Ο αποχαιρετισμός είναι πιο εύκολος όταν γράφεις ιστορία πριν φύγεις»

Ο Γιόβετιτς

i

© Intime

Το συγκινητικό αντίο του Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό: «Ο αποχαιρετισμός είναι πιο εύκολος όταν γράφεις ιστορία πριν φύγεις»

Ο Στέφαν Γιόβετιτς έχοντας στις αποσκευές του το τρόπαιο του Conference League αποχαιρέτησε την οικογένεια του Ολυμπιακού μέσω μίας ανάρτησης στο instagram.

Μπορεί η παρουσία του να ήταν σύντομη στον Ολυμπιακό, αλλά αποτέλεσε μέλος μίας ιστορικής κατάκτησης και παράλληλα κατάφερε να αγαπηθεί από τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων». Ο λόγος για τον Στέφαν Γιόβετιτς, του οποίου το συμβόλαιο με τους Πειραιώτες έληξε κι αποχωρεί ως ελεύθερος αλλά και Κυπελλούχος Ευρώπης.

Ο 34χρονος Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός, ο οποίος κατέγραψε 34 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας ως απολογισμό 8 γκολ και 4 ασίστ είπε το δικό του αντίο στην οικογένεια του Ολυμπιακού μέσω μίας ανάρτησης στο instagram.

«Ο αποχαιρετισμός δεν είναι ποτέ εύκολος, αλλά είναι πολύ πιο εύκολος όταν γράφεις ιστορία πριν φύγεις.

Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι! Θέλω να ευχαριστήσω όλους για αυτήν την επιτυχία! Ο Πρόεδρος Μαρινάκης, ο Αντόνιο Κορδό, ο Χοσέ Ινάσιο, ο Ντιέγκο Μαρτίνες, οι άνθρωποι που με έφεραν στον Ολυμπιακό. Οι συμπαίκτες μου, τα λιοντάρια μου, απλά ξέρουμε μέσα στα αποδυτήρια τι περάσαμε για να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το επιτελείο του, προπονητές φυσικής κατάστασης, ιατρικό προσωπικό, διατροφολόγος, σεφ και άνδρες! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον 12ο παίκτη μας σε όλη τη σεζόν, τους απίστευτους οπαδούς μας.

Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα, αλλά η ατμόσφαιρα που δημιουργείτε είναι μοναδική», έγραψε ο Γιόβετιτς.