«Ο Γιόβετιτς αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος»

Στέφαν Γιόβετιτς

i

©intime

«Ο Γιόβετιτς αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:38 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 13.06.2024

Ο Στέφαν Γιόβετιτς θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς θα αποχωρήσει από την Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Ιταλία!

Θυμίζουμε πως ο Μαυροβούνιος επιθετικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και χάρη στην ποιότητά του έδωσε ποιοτικές λύσεις στην ομάδα του Μεντιλίμπαρ. Συνολικά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα μέτρησε 8 γκολ και 4 ασίστ σε 34 εμφανίσεις, ενώ στο τέλος πανηγύρισε και την κατάκτηση του Conference League.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο έγκριτος δημοσιογράφος Νικολό Σίρα, ανέφερε πως ο Γιόβετιτς θα αποτελέσει παρελθόν από το Λιμάνι, καθώς δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης.

Η ατάκα του Γιόβετιτς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Οι ερυθρόλευκοι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την παρουσία του ποδοσφαιριστή, καθώς απέδειξε ότι μπορεί να δώσει πολλές λύσεις κυρίως στο δεύτερο μισό του γηπέδου, με την επιθετική του παρουσία, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στις ευρωπαϊκές.

Ο ίδιος, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του είπε το αυτονόητο, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του: «Μου είχαν πει από τον Ολυμπιακό να μιλήσω μαζί τους πριν από τον τελικό με τη Φιορεντίνα. Ωστόσο, συμφωνήσαμε να περιμένουμε και τον τελικό του Conference και να μιλούσαμε μετά.

Εγώ έφυγα αμέσως μετά την κατάκτηση του τροπαίου και ήρθα εδώ για να ενσωματωθώ στην αποστολή της Εθνικής. Οπότε, μετά τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική, θα έχω νέα επαφή με τον Ολυμπιακό και θα δούμε τι θα γίνει».

Με ερυθρόλευκη φανέλα στο ΣΕΦ, παρακολουθεί το ντέρμπι ο Μιλτιάδης Μαρινάκης (gallery)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:16 - 07.06.2024

Με ερυθρόλευκη φανέλα στο ΣΕΦ, παρακολουθεί το ντέρμπι ο Μιλτιάδης Μαρινάκης (gallery)

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, γιος του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, επισκέφθηκε το ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό και φορώντας της εμφάνιση των μπασκετικών «ερυθρολεύκων».

Ο Γιόβετιτς ξεκαθαρίζει ότι προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός, γι' αυτό θα περιμένει τη νέα πρόταση των Κυπελλούχων Ευρώπης και εν συνεχεία θα πράξει αναλόγως. Προφανώς στις συζητήσεις των δύο πλευρών θα μετρήσει αν ο Μαυροβούνιος θα έχει πρόταση και από ομάδα τοπ πρωταθλήματος.